12 Οκτ 2016

Το Στρατηγικό Σχέδιο Ν. Αιγαίου στην Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης

Την  12 Οκτωβρίου, στις 10:00, στη Σύρο,  πραγματοποιηθηκε τακτική συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης Νοτίου Αιγαίου για συζήτηση και διατύπωση Γνώμης στο θέμα της ημερήσιας διάταξης: «Στρατηγικό Σχέδιο (ΣΣ) – 1η Ενότητα Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΠ) Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου»
Το τεύχος του «Στρατηγικού Σχεδίου της ΠΝΑ» -που αποτελεί την 1η Ενότητα του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, βρίσκεται ήδη αναρτημένο εδώ.
Για το εν λόγω θέμα έχει ξεκινήσει και η δημόσια διαβούλευση και στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση έχει αναρτηθεί σχετικό «Ερωτηματολόγιο Διαβούλευσης» προς κατάθεση ενδεχόμενων απόψεων – προτάσεων των πολιτών, των ενώσεων και φορέων της ΠΝΑ κλπ έως και τις 12/10/2016.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη ημέρα δηλ. την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, σύμφωνα με το άρθρο 178 παρ.3 του Ν. 3852/2010.
Τα μέλη της Επιτροπής που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην έδρα της Περιφέρειας τις πιο πάνω ημερομηνίες, καλούνται να διατυπώσουν τις θέσεις και απόψεις τους μέσω Τηλεδιάσκεψης από την αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής ∆ιαβούλευσης είναι ανοιχτή.
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...