28 Αυγ 2017

Και με τη Βούλα της Αποκεντρωμένης (ΑΔΑ), Μεταξεταστέος ο Δήμαρχος Μυκόνου - Απαξιωμένη η πολεοδομία στη Μύκονο

Με τυμπανοκρουσίες και πανηγυρισμούς ο δήμαρχος κ. Κουκάς, εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με την έκβαση της διοικητικής προσφυγής των δημοτικών συμβούλων της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ κ.κ. Σαμψούνη Ν. και Ρούσσου Π.,σχετικά με το μείζον θέμα της πολεοδομίας ........ του νησιού.

Αρχικά η παραπάνω προσφυγή κρίθηκε απαράδεκτη από την Αποκεντρωμένη διοίκηση Αιγαίου, με τον ισχυρισμό της μη ύπαρξης εννόμου συμφέροντος από τους προσφεύγοντες δημοτικούς συμβούλους. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 

Χρειάστηκε η αποστολή εξώδικης διαμαρτυρίας από τους προσφεύγοντες δημοτικούς συμβούλους, για να ανακαλέσει ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου την σχετική απόφασή του( αρ.πρωτ.50498 22-8-2017 ΑΔΑ 6ΛΦΜΟΡ1Ι-Ο7Ν)

 ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

Ο τριανταπεντάρης δήμαρχος μιλώντας πια σαν εβδομηντάρης, ενεργώντας σαν υπερήλικας ενταγμένος απόλυτα στο σύστημα και εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες των μηχανισμών του κράτους, έχει δώσει τις εξετάσεις του με άνεση χρόνου, τρία χρόνια τώρα και έχει ολοφάνερα αποτύχει παταγωδώς.

 Τέλος, αντίμαχοι σε όσους και σε όσα επιδιώκουν τη συντριβή του δικαίου, θα κρατήσουμε ζωντανό το αίτημα της αξιοπρέπειας, της ηθικής και της νομιμότητας. ΣΑΜΨΟΥΝΗ ΝΤΙΝΑ ΡΟΥΣΣΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ
Πηγή : http://www.mykonosticker.com

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...