31 Αυγ 2017

«Ανάσα ζωής» από επιχειρηματία της Σαντορίνης για το Χαμόγελο του Παιδιού!

Την αδιαφορία του κράτους, που συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά να επιβάλει ΕΝΦΙΑ στο Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ την ίδια ώρα απαλλάσσει «άλλους» από την καταβολή του φόρου, έρχεται να καλύψει ένας επιχειρηματίας από τη Σαντορίνη!

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Νικολούζος από το Art Maisons στη Σαντορίνη, προσφέρθηκε να καλύψει ο ίδιος εξ’ ολοκλήρου το ποσό για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, ύψους 70.335,24 ευρώ! Με ανακοίνωσή του, η διοίκηση του ιδρύματος γνωστοποίησε την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, αφήνοντας παράλληλα αιχμές προς το κράτος και ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να απαλλαγεί το ίδρυμα από την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο

Η ανακοίνωση: 

 «Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κύριο Δημήτρη Νικολούζο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε το τηλεφώνημα του κου Δημήτρη Νικολούζου από το Art Maisons στη Σαντορίνη, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι θα μας διαθέσει το ποσό των 70.335,24 ευρώ προκειμένου να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ. 

Το ποσό κατατέθηκε και η αγωνία μας έληξε. Ευχαριστούμε τον κον Νικολούζο για την ευαισθησία του και για την τεράστια προσφορά του. Εκτιμούμε πολύ την κίνηση αυτή αν και θα ήταν χρησιμότερο η προσφορά του να πάει απευθείας στα παιδιά και τις οικογένειές που στηρίζουμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συνεχίσει την κινητοποίηση για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά του σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση». 

Πηγή : https://cyclades24.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...