13 Σεπ 2017

Κερδίζει το στοίχημα της τουριστικής ανάπτυξης η Ανδρος

Μαζί με την αύξηση των επισκεπτών η Άνδρος κερδίζει και το στοίχημα της επέκτασης της τουριστικής περιόδου, μετά την εντυπωσιακή αύξηση των καταγεγραμμένων αφίξεων κατά 20% τον Ιούνιο, συγκριτικά με πέρυσι και 40% σχετικά με το 2015. 

 Παράλληλα αυξήθηκε η επισκεψιμότητα για τους μήνες Ιούνιο Ιούλιο και Αύγουστο από 121.987 συνολικά το 2015 και 139.817 το 2016 σε 147.743 για το φετινό καλοκαίρι που το νησί «βούλιαξε» από κόσμο. Το γεγονός αυτό, έδωσε την εικόνα μιας πολύ καλής τουριστικής χρονιάς που μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Φέτος υπήρξαν αφίξεις, όχι μόνο από τη Ραφήνα αλλά και από νησιά με τα οποία η Άνδρος είναι συνδεδεμένη ακτοπλοϊκά, όπως η Μύκονος και η Νάξος. 

 Η «Φύση και ο Πολιτισμός» που διακρίνει την Άνδρο μας σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει όσους ασχολούνται στο νησί μας άμεσα ή έμμεσα με τον Τουρισμό και ο σωστός σχεδιασμός της τουριστικής πολιτικής του Δήμου με την υποστήριξη τόσο των επαγγελματιών όσο και της εξειδικευμένης εταιρίας συμβούλων μας, βάζουν τα θεμέλια για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον, που ήδη όλοι μαζί εργαζόμαστε εντατικά σημείωσε ο Δήμαρχος Ανδρου, κ. Σουσούδης

 Πηγή :https://cyclades24.gr 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...