4 Οκτ 2017

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε σύσκεψη με θέμα: Ακτοπλοϊκή διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων

ΠΡΟΣ Εμποροεπαγγελματικούς Φορείς Νομού Κυκλάδων

 ΘΕΜΑ: Σύσκεψη με θέμα «Ακτοπλοϊκή διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων» στις 23/10/2017 στη Σύρο 

 Αξιότιμοι 

Κύριοι/Αξιότιμες Κυρίες,

 Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι διοργανώνεται από το Τοπικό Παράρτημα (Τ.Π.) Κυκλάδων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο την ακτοπλοϊκή διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων, τόσο μεταξύ τους όσο και με την ηπειρωτική χώρα. 

 Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10:00-14:00 στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο (αίθουσα «Βαλμά», Αγίου Νικολάου 6, Ερμούπολη), ενώ την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου. 

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των φορέων στη σύσκεψη για το ακτοπλοϊκό θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονη σύνδεση μέσω τηλεδιάσκεψης με τα γραφεία του Επιμελητηρίου σε Άνδρο, Μήλο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη, και Τήνο. Στη σύσκεψη έχουν κληθεί και θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.), οι Βουλευτές του Νομού, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Κυκλάδων, των ακτοπλοϊκών εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες και εκπρόσωποι των Λιμενικών Αρχών. 

 Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σας καλεί να παρευρεθείτε στη σύσκεψη αυτή. Σε αυτό το πλαίσιο και για την καλύτερη οργάνωση της συζήτησης, σας ζητούμε να μας αποστείλετε τις απόψεις και προτάσεις του συλλόγου σας, καθώς η ενεργή συμμετοχή σας είναι απαραίτητη προκειμένου να ληφθούν ουσιαστικές αποφάσεις που θα ωφελήσουν τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες των νησιών μας. 

 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Απόλλωνος και Λαδοπούλου, 84100 Ερμούπολη, Σύρος Τηλ. 22810 82346 – Fax 22810 86555 www.e–kyklades.gr, e–mail: info@cycladescc.gr 

 Είτε παρευρεθείτε είτε όχι, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τις θέσεις σας το αργότερο έως τις 16/10/2017, ώστε να υπάρχει χρόνος για επεξεργασία ομαδοποίηση των ερωτήσεων/τοποθετήσεων, στο email npapadopoulou@cycladescc.gr με τίτλο «Ακτοπλοϊκό», συμπεριλαμβάνοντας στοιχεία επικοινωνίας του συλλόγου σας. .
 Με εκτίμηση,

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ 

Πηγή : http://sifnaiko-fos.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...