10 Νοε 2017

Η αντίστροφη μέτρηση για την αντικατάσταση του «Άρτεμις» έχει ξεκινήσει.

Και η αντίστροφη μέτρηση για την αντικατάσταση του «Άρτεμις» έχει ξεκινήσει. 

Χθές το απόγευμα  εξέπνευσε η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων από τις ενδιαφερόμενες ακτοπλοϊκές εταιρίες που θέλουν να καλύψουν το κενό στις Δυτικές Κυκλάδες, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. 

Και στο οποίο προσκαλεί το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας σε σύναψη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας με αιτιολογία κάλυψης επειγουσών συγκοινωνιακών αναγκών, για τις εξής ακτοπλοϊκές γραμμές:

 α) ΣΥΡΟΣ- ΚΥΘΝΟΣ- ΚΕΑ-ΛΑΥΡΙΟ και επιστροφή, 

β) ΣΥΡΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ - ΠΑΡΟΣ - ΝΑΞΟΣ - ΙΟΣ – ΣΙΚΙΝΟΣ – ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ – ΚΙΜΩΛΟΣ – ΜΗΛΟΣ και επιστροφή, 

γ) ΣΥΡΟΣ- ΠΑΡΟΣ- ΣΕΡΙΦΟΣ -ΣΙΦΝΟΣ- ΚΙΜΩΛΟΣ- ΜΗΛΟΣ και επιστροφή 

και δ) ΣΥΡΟΣ- ΑΝΔΡΟΣ- ΤΗΝΟΣ-ΠΑΡΟΣ και επιστροφή 

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι ενδιαφερόμενες εταιρείες έχουν προθεσμία να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη σύναψη σύμβασης μέχρι τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017. Η σύμβαση αφορά το διάστημα 6/11/2017 έως 8/12/2017, και καλείται να καλύψει τα δρομολόγια του ΟΓ-ΕΓ ΑΡΤΕΜΙΣ το οποίο έχει αποσυρθεί για την ετήσια του συντήρηση από τις 07/11/2017. 

 Με βάση την σχετική ανακοίνωση έχουμε και τα ποσά με τα οποία επιδοτούνται οι γραμμές εντός Κυκλάδων…

 α) ΣΥΡΟΣ- ΚΥΘΝΟΣ - ΚΕΑ- ΛΑΥΡΙΟ και επιστροφή (το τμήμα Κέα – Λαύριο δεν επιδοτείται), με την εκτέλεση δύο (02) δρομολογίων την εβδομάδα, έναντι μισθώματος € 14.657,99 για κατηγορία 2 και € 11.820,95 για κατηγορία 3 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και των λοιπών νόμιμων κρατήσεων. Το τμήμα ΚΕΑ – ΛΑΥΡΙΟ δεν επιδοτείται.

β) ΣΥΡΟΣ- ΜΥΚΟΝΟΣ - ΠΑΡΟΣ- ΝΑΞΟΣ - ΙΟΣ- ΣΙΚΙΝΟΣ- ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ- ΚΙΜΩΛΟΣ – ΜΗΛΟΣ και επιστροφή, με την εκτέλεση ενός (01) δρομολογίου την εβδομάδα, κάθε Τρίτη από Σύρο, επιστροφή Τετάρτη από Μήλο, έναντι μισθώματος € 29.551,00 για κατηγορία 2 και € 23.831,45 για κατηγορία 3 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και των λοιπών νόμιμων κρατήσεων,

 γ) ΣΥΡΟΣ- ΠΑΡΟΣ- ΣΕΡΙΦΟΣ- ΣΙΦΝΟΣ – ΚΙΜΩΛΟΣ – ΜΗΛΟΣ και επιστροφή, με την εκτέλεση τεσσάρων (04) δρομολογίων την εβδομάδα. Το ένα (01) χωρίς προσέγγιση στη Πάρο. 
Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, έναντι μισθώματος € 17.706,36 για κατηγορία 2 και € 14.279,32 για κατηγορία 3 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και των λοιπών νόμιμων κρατήσεων, 

και δ) ΣΥΡΟΣ- ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΠΑΡΟΣ και επιστροφή, με την εκτέλεση ενός (01) δρομολογίου την εβδομάδα με αναχώρηση από Σύρο Τετάρτη απόγευμα και από Άνδρο Πέμπτη πρωί, έναντι μισθώματος € 8.989,69 για κατηγορία 2 και € 7.249,75 για κατηγορία 3, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και των λοιπών νόμιμων κρατήσεων, για το χρονικό διάστημα από 06/11/2017 μέχρι 08/12/2017, κατά το οποίο το πλοίο που εξυπηρετεί τη (γ) σχετική σύμβαση, όπως τροποποιήθηκε με τη (δ) όμοια, θα πραγματοποιήσει την ετήσια ακινησία του προς εκτέλεση εργασιών ετήσιας επιθεώρησης και συντήρησής του, σύμφωνα με (ε) όμοιο. 
Πηγή : https://www.naxospress.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...