3 Οκτ 2018

Πρεμιέρα για τον Α.Ο.Σερίφου στην πρώτη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων

Ο προπονητής της Συριανής ομάδας

Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στις Κυκλάδες μπορεί να μην ήταν  και οι ιδανικότερες,την περασμένη βδομάδα όμως τα παιχνίδια αν δεν αλλάξει κάτι θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Από εκεί και πέρα ο Πάγος θα υποδεχθεί  τον Α.Ο. Σερίφου για την πρώτη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων, με τους Συριανούς να θέλουν τη νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση. 

Ο Πάγος τα τελευταία χρόνια κάνει καλές πορείες στο κύπελλο, παράδοση που δεν θέλει να αλλάξει. 

Η Σέριφος έρχεται με στόχο την καλή εμφάνιση στη Σύρο και μέσα από το παιχνίδια θα προσπαθήσει να βγει… κερδισμένη

.Ο προπονητής της Συριανής ομάδας σε σχολιό του στο https://www.sportcyclades.gr είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. 

Η Σέριφος από πέρσι έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και πιστεύω την φετινή σεζόν θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη. Θα έλεγα σε γενικές γραμμές ότι είμαστε τυχεροί που θα ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας εντός έδρας.

 Παρόλα αυτά, είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και την πρόκριση. Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη» 
Ο προπονητής της Σερφιώτικης ομάδας  Ο Γιάννης Ράμπιας έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του ενώ αναφερόμενος στο ματς τόνισε
''Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Πάγου. Εμείς θα κατέβουμε όμως σύσσωμοι και ευελπιστούμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Για εμάς θα είναι πρώτο επίσημο ματς. Δεν έχουμε παίξει φιλικά αλά πιστεύουμε ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης''.
.

'.
Πηγή : https://sportcyclades24.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...