29 Μαρ 2022

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαντορίνη για τον βιώσιμο τουρισμό στις Κυκλάδες


Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων, η Οργάνωση Μελών Θήρας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και η Τομεάρχης Τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου διοργανώνουν αύριο Τρίτη 29/3, ώρα 12:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, συνάντηση με θέμα “Βιώσιμος τουρισμός για όλους στα νησιά των Κυκλάδων” και καλούν τους συλλογικούς φορείς του τουρισμού της Σαντορίνης, για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. 

 Στην συνάντηση θα συμμετέχουν: 

 – ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Γιάννης Σπιλάνης 
– η πρώην πρόεδρος του ΕΟΤ Μπέττυ Χατζηνικολάου 

– ο ∆ήμαρχος Θήρας, Αντώνης Σιγάλας 

– ο Έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος ∆αρζέντας

Το απόγευμα στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του τοπικού Γραφείου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, θα ακολουθήσει ανοικτή εκδήλωση με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών και ταυτόχρονη διαδικτυακή ζωντανή διασύνδεση (livestream) με όλα τα νησιά των Κυκλάδων, με τη συμβολή των βουλευτών και των επιστημόνων του Τουρισμού. 

 Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν o Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και των φορέων του τουρισμού της Σαντορίνης. Θα ακολουθήσουν σύντομες τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους καθώς και από τους συμμετέχοντες φορείς. Όσοι επιθυμούν να συνδεθούν για να παρακολουθήσουν την απογευματινή εκδήλωση, μπορούν να μπουν στο link: 

https://cycladescc.webex.com/cycladescc/j.php?MTID=m655cb9254a538b59d63785f61a1eaae4 

Πηγή : https://atlantea.news/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...