20 Μαρ 2022

Χειμωνιάτικη συνάντηση HELLENIC HIGHSPEED και ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ στη Σίφνο. video


Συναντήσεις πλοίων στον πιο χειμωνιάτικο Μάρτη των τελευταίων ετών. Ο φετινός πρώτος μήνας της άνοιξης δεν θυμίζει και πολύ άνοιξη. Τις τελευταίες ημέρες ο καιρός αγρίεψε για τα καλά. Το δρομολόγιο της Παρασκευής του «Διονύσιος Σολωμός» ακυρώθηκε λόγω απαγορευτικού. Το βαπόρι πέρασε για κάτω το Σάββατο. Μετά ο καιρός αγρίεψε ακόμα περισσότερο. 

Και σήμερα το πρωί το βαπόρι της ZANTE FERRIES αναxώρησε από τη Σαντορίνη για Ίο-Σίκινο-Φολέγανδρο-Κίμωλο-Μήλο-Σίφνο-Σέριφο-Κύθνο-Πειραιά. τον Κοκκινομύτη το βαπόρι ανταμώθηκε με το “HELLENIC HIGHSPEED” που είχε φτάσει λίγο νωρίτερα στο λιμάνι των Καμαρών προερχόμενο από Μήλο-Κίμωλο. 

Το HELLENIC HIGHSPEED” βάζει ρότα για Σέριφο-Πάρο-Σύρα. Το πλοίο της Hellenic Seaways εκτελεί σήμερα το δρομολόγιο από Σύρο για Πάρο-Σέριφο-Σίφνο-Κίμωλο-Μήλο. 

Το πρωί το πλοίο φεύγοντας από την Πάρο έβαλε ρότα για το νοτιά, πέρασε από το νότιο άκρο της Σίφνου και μετά κατευθύνθηκε για την Σέριφο. Και μετά επέστρεψε ξανά στη Σίφνο, από όπου αναχώρησε για Κίμωλο-Μήλο. 

Από την Πάρο το πλοίο έφερε την ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού για να παίξει με τον ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟ, με την ομάδα της Πάρου να κερδίζει με σκόρ 1-6. Και το μεσημέρι τον πλοίο περίμενε δέκα λεπτά στο λιμάνι για να παραλάβει ξανά την ποδοσφαιρική ομάδα για την επιστροφή της στην Πάρο.Είναι μεγάλη η προσφορά των ακτοπλοϊκών εταιρειών στο δύσκολο Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα. 



 Οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες για μία ακόμα φορά το φετινό χειμώνα. Τα πλοία και τα πληρώματά τους δίνουν τιτάνιο αγώνα για να μας κρατήσουν συνδεδεμένους μα τον Πειραιά, τη Σύρα και τα άλλα νησιά. Οι ναυτικοί είναι πραγματικοί ήρωες. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε για μία ακόμα φορά τον τιτάνιο αγώνα και των καβοδετών για την ασφαλή πρόσδεση του πλοίου. Σήμερα το “HELLENIC HIGHSPEED” αναμένεται να ολοκληρώσει τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια και από αύριο το «ΑΡΤΕΜΙΣ» επιστρέφει στα γνώριμα δρομολόγιά του. 


Το ταχύπλοο επιτέλεσε άψογα τα δρομολόγιά του παρά τις δυσκολίες. Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συντελούν για να μπορούμε να ταξιδεύουμε. Φτάνουμε πια στην εαρινή ισημερία, αλλά η άνοιξη ακόμα δεν έχει φανεί. Αναμένοντας την άνοιξη στον φετινό βαρύ χειμώνα….. 

 Ας δούμε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=vhLf0l-rdX0&t=2s

 Πηγή: https://www.kaipoutheos.gr/2022/03/98944.html 

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...