18 Μαρ 2022

Σημαντική διάκριση για την Σερφιώτισα Κατερίνα Γούναρη στα Cyber Security Αwards 2022


Στο Radisson Blu Park Hotel πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, η Τελετή Απονομής Βραβείων των Cyber Security Αwards 2022. Τα μοναδικά βραβεία για την διαχείριση της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας, στους χώρους των Eπιχειρήσεων των Kρίσιμων υποδομών και των Δημοσίων υποδομών, ανέδειξαν τους νικητές, στη δυσκολότερη χρονιά που θυμόμαστε όλοι, τη χρονιά που δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων! 



Σε μια ζωντανή και γεμάτη αισιοδοξία εκδήλωση, τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους και, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων. 


Τα Cyber Security Αwards 2022 περιλάμβαναν 2 κορυφαίες διακρίσεις τις οποίες απέσπασαν οι εταιρείες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τα βραβεία που έλαβαν σε διαφορετικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο τους και τη σταθερή επένδυσή τους στην διατήρηση υψηλών δεικτών επίδοσης. Στην κατηγορία Education and Training Services, η εταιρεία Cyber Noesis // Ολιστικές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης στην Κυβερνοασφάλεια (Holistic Cybersecurity Training Services) πήρε το Gold καθώς και στην κατηγορία Cyber Awareness πήρε το Silver με επικεφαλής τον κ.Κ. Παπαδάτο και (ένα δικό μας παιδί) την κα Κατερίνα Γούναρη... 



 Κατά τη βράβευση η κα Κατερίνα Γούναρη δήλωσε:

 ''Πίσω από αυτά τα βραβεία βρίσκεται μια ομάδα που ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό... Τότε είχαμε πει ότι μπορούμε να επιλέξουμε να ονειρευτούμε και να δημιουργήσουμε κάτι το καινούργιο και διαφορετικό ή να μείνουμε στη σιγουριά του τετριμένου. Τολμήσαμε κάτι το διαφορετικό και αυτό βραβεύεται σήμερα και αυτό εκπροσωπούμε''. 



Να προχωράς ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, να κοιτάς ΜΟΝΟ ΨΗΛΑ!!! 

Πηγή

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...