18 Μαρ 2022

http://www.wikikythnos.gr/ "Γράφω για την Κύθνο" είναι το σλόγκαν μας.


Έλαβα μειλ από ανήσυχους πρωτοπόρους φίλους του νησιού μας για μια προσπάθεια σταθερής σύγχρονης και αναλλοίωτης στον χρόνο ηλεκτρονικής ενημέρωσης για το νησί μας εγώ θα συμμετάσχω και παρακαλώ όλους σας να συμβάλετε σε αυτή την προσπάθεια… 

 Αγαπητοί συνοδοιπόροι του ΒίκιΚύθνος, αποκτήσαμε μόλις και το site μας www.wikikythnos.gr http://www.wikikythnos.gr/
Εδώ πλέον θα έχετε συγκεντρωμένες όλες τις λίστες, λημμάτων και πηγών που θα ανανεώνονται δυναμικά αλλά και όλα τα μαθήματα που θα καταγράφουμε σιγά-σιγά για να ανατρέχετε σε αυτά με την ησυχία σας και στους δικούς σας ρυθμούς. 

Το Σάββατο 19/3 θα είμαστε όλο το πρωινό (με το που θα έρθουμε με τους Βικιπαιδιστές και τους Φωτογράφους) διαθέσιμοι για χαλαρή κουβέντα με όποιον έχει τη δυνατότητα να παρευρεθεί (θα στείλουμε μέχρι τότε μήνυμα σε ποιο σημείο αλλά εδώ και τα τηλέφωνά μας το δικό μου 6944945545 και της Φοίβης 6946845208 για όποια ενημέρωση χρειαστείτε).

 Το απόγευμα του Σαββάτου 4-6:30 θα είμαστε στο Δημαρχείο όπου θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση της Δράσης και την Εισαγωγή στην Παγκόσμια Ελεύθερη Εγκυκλοπαίδεια και πως η Κύθνος θα βρει τη σωστή θέση της σε αυτήν. Την Κυριακή 20/3 θα είμαστε από τις 10πμ μέχρι το μεσημέρι στο Δημοτικό Σχολείο στην Χώρα όπου σας περιμένουμε για να ξεκινήσουμε τα μαθήματα λημματογράφησης για την περιποίηση των λημμάτων για την Κύθνο Φέρτε τα laptop σας και ξεκινάμε!

 "Γράφω για την Κύθνο" είναι το σλόγκαν μας.

 Ξεκινάμε και τις εβδομαδιαίες τηλεσυναντήσεις μας κάθε Πέμπτη 6-8μμ αρχικά μέχρι το Σάββατο του Λαζάρου και συνεχίζουμε να τις διοργανώνουμε μετά από το Πάσχα μέχρι αρχές Ιουνίου. Συνάντηση λοιπόν διαδικτυακή την Πέμπτη στις 6μμ σε αυτό το zoom link https://us02web.zoom.us/j/84511292135... 

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο μαζί σας και να αφήσει έργο για το νησί μας! ΜΦΧ Κώστας Κωνσταντινίδης ΒίκιΚύθνος

Πηγή : 

Τα Θερμιά



to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...