26 Μαρ 2013

ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ. από τον Άγγελο Ζίας ....video....

Άγγελος Ζίας από Αθήνα

Ο Άγγελος Ζίας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958.
Στο σπίτι όπου μεγάλωσε υπήρχε κήπος και θέα.
Έτσι όταν μεγάλωσε έγινε κηπουρός στο επάγγελμα
και φωτογράφος για χόμπυ. 


 

Έχει δημιουργήσει πολλούς κήπους στη Ελλάδα και
στην Ευρώπη. Αρθρογραφεί σε περιοδικά,
και Εφημερίδες. Οι κήποι του
έχουν παρουσιαστεί αρκετές φορές στη τηλεόραση.
 
Με δικά του έξοδα έχει εκδόσει και κυκλοφορήσει
με επιτυχία 3 βιβλία:
2001 “Κήπος και φιλοσοφία” ,
2007 “Οι κήποι του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης¨
με φωτογραφίες απο τους κήπους του.
Το 2011 εκδίδει το 3ο βιβλίο “ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΑΣ”
απο την έκθεση φωτογραφίας που παρουσίαζε
το νησί Κέα . 


 
Έχοντας εκδόσει και επιμεληθεί 3 φωτογραφικά βιβλία, κατανόησα ότι η αποτύπωση των τοπίων πρέπει να μεταδίδει το όνειρο, το θαύμα, την μαγεία και τέλος το χαμόγελο του δημιουργού. Με αυτή την οπτική γωνία φωτογράφισα το νησί της Σερίφου, και με την δική σας βοήθεια, θα εκδοθεί και θα σας αποσταλλεί το βιβλίο “ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ”


Το νησί έχει απίστευτο ουρανό, φώς που δεν υπάρχει αλλού, και το τοπίο έχει μια καθαρότητα που σε καθηλώνει. Έχω επισκεφθεί την Σέριφο για φωτογράφιση, σχεδον όλες τις εποχές. Τις καλύτερες φωτογραφίες όμως τις τράβηξα τον Ιανουάριο του 2010 μετά απο μια ολονύχτια βροχή, όπου όταν ξημέρωσε, αυτό που είδα απο το παράθυρο του δωματίου, μ έκανε να νοιώσω για λίγο το παρών και να χάσω τους άλλους δύο χρόνους παρελθόν και μέλλον.



Το βιβλίο θα έχει καλλιτεχνική βιβλιοδεσία, σε διάσταση 22 Χ 34 εκ. με χαρτί 170 γραμμαρίων και εκτύπωση high resolution. Θα έχει σκληρό εξώφυλλο, και ντίμα. Το ημερολόγιο θα έχει διάσταση 22 Χ 34 εκ., με χαρτί 200 γραμ. και εξώφυλλο 350γρ.



Το μπλουζάκι θα είναι 100% cotton, σε μεγέθη large και extra large, μαύρο χρώμα, η δε φωτογραφία της εκτύπωσης, θα έχει μέγεθος 21 Χ 25 εκ.

Θέλω να σας ευχαριστήσω που επισκευθήκατε το project μου, και να σας πώ ότι όποιοδήποτε ποσό, ή με όποια προώθηση επικοινωνίας απο μέρους σας ( e mail, ή face κλπ, πρός τους φίλους σας) θα βοηθήσει να εκδοθεί αυτό το βιβλίο.




 Εκτός απο την έκδοση θα προβληθεί και η αληθινή πλευρά της Ελλάδας, που πιστέψτε με είναι τόσο όμορφη, και τόσο φιλικές οι συνθήκες για τον άνθρωπο, που θα νομίσετε έστω και για λίγο ότι ζείτε στον παράδεισο.


Avatar
Άν όλα πάνε καλά θα σας στείλω πρόσκληση για την έκθεση φωτογραφίας και την παρουσίαση του βιβλίου, και θα σας ανταμώσω εκεί !
Ευχαριστώ πολύ Άγγελος Ζίας
 Πηγή : Άγγελος Ζίας

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...