12 Ιουν 2016

O περίπλους της Σερίφου με βίντεο και φωτογραφίες από ελικόπτερο.από «Το Tripinview»,VIDEO

«Το Tripinview», «είναι ένας καινοτόμος ταξιδιωτικός ιστότοπος που προσφέρει έναν νέο τρόπο αναζήτησης και επιλογής προορισμών για καλοκαιρινές διακοπές, καθώς παρουσιάζει ολόκληρη την ακτογραμμή της Μεσογείου, με βίντεο και φωτογραφίες από ελικόπτερο. Το οπτικό υλικό είναι γεωδαιτημένο (παρουσιάζεται δηλαδή πάνω σε έναν ψηφιακό χάρτη επιτρέποντας στους χρήστες να μεταβούν άμεσα σε όποιο σημείο της ακτογραμμής επιθυμούν), υπερυψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας, προβάλλεται σε χάρτη, ενώ συνοδεύεται από χρήσιμες πληροφορίες κι από πρωτότυπη μουσική»
.ΔΕΙΤΕ ΤΙς ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
https://www.tripinview.com/el/presentation?layer=video&datasetId=55277&id=6437
Η πλατφόρμα, που διατίθεται σε web, web mobile, iOS και Android εφαρμογή, αυτή τη στιγμή παρουσιάζει τη μεσογειακή ακτογραμμή της Ισπανίας, της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, του Μονακό και της Μάλτας, με συνολικό μήκος 40.000 χιλιόμετρα! Συνολικά στην πλατφόρμα υπάρχουν 300 ώρες βίντεο και 800.000 φωτογραφίες για 550 παραθαλάσσιους προορισμούς και πληροφορίες για 8.500 σημεία ενδιαφέροντος, όπως παραλίες, μαρίνες, λιμάνια, αγκυροβόλια, χωριά και αστικές περιοχές, ξενοδοχεία και καταλύμματα.
«Σε επίπεδο αποτελεσμάτων, παρότι η επίσημη ανακοίνωση του Tripinview έγινε μόλις πριν από 2 μήνες, θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ότι τα πρώτα στοιχεία είναι πολύ ενθαρρυντικά. Τόσο ο αριθμός των επισκεπτών και ο αριθμός σελίδων που επισκέπτονται, όσο και ο αριθμός των χωρών, από τις οποίες προέρχονται οι χρήστες και κυρίως, ο μέσος χρόνος παραμονής δείχνουν ότι, το Tripinview κερδίζει καθημερινά φανατικούς χρήστες».
Πηγή :http://www.protothema.gr 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...