12 Ιουν 2016

" Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ"

Olympias Kelaidi
" Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ" - Θέμα του φετινού ενδοσχολικού διαγωνισμού μας.
- Κάθε χρόνο στο τέλος της χρονιάς τα παιδιά δουλεύουν στα εικαστικά για τον ενδοσχολικό διαγωνισμό ζωγραφικής που σκέφτηκα πριν από χρόνια να καθιερώσω.


Αγοράζω κι εγώ λοιπόν τα μικρά φτωχά μου βραβεία, συνήθως ένα βιβλιαράκι τέχνης και κάποια σετ χρωμάτων και περιμένω τη στιγμή που τα ίδια τα παιδιά θα αναδείξουν τους νικητές μετά από δική τους ψηφοφορία.

Τα έργα μπαίνουν χωρίς όνομα και με ένα απλό νουμεράκι αναρτώνται στον τοίχο. Η κάλπη στήνεται και ένα, ένα τα παιδιά ρίχνουν την μυστική τους ψήφο στα έργα προτίμησής τους. Το ίδιο και οι εκπαιδευτικοί καθώς και οποιοσδήποτε τύχει και περάσει αυτές τις μέρες από το σχολειό μας.
 


Τα μεγαλύτερα γνωρίζουν πια την διαδικασία και θα βοηθήσουν τα μικρότερα να μπουν κι αυτά στο νόημα. Η υπόθεση γίνεται δική τους!
Με τα χρόνια αγκάλιασαν τον διαγωνισμό και τον έκαναν παράδοση!
 


Η καταμέτρηση των ψήφων έχει πάντα το σασπένς της!...και φυσικά η ανακοίνωση των νικητών στο τέλος κάθε σχολικής μας παράστασης στο κλείσιμο της χρονιάς, αναμένεται αγωνιωδώς .
Φέτος σκέφτηκα πως θα ήταν πιο δίκαιο να βγάλουμε νικητές ξεχωριστά για την Α'-Β' τάξη ,την Γ΄-Δ' και Ε'-ΣΤ' ακολούθως. 


-Παρακάτω οι νικητές : Πρώτη φωτό - έργο του Ε. της Α΄-Β' τάξης, δεύτερη φωτό - έργο του Α. της Γ΄-Δ' τάξης και τρίτη φωτό έργο του Π. της Ε΄-ΣΤ' ....αυτοί ήταν οι φετινοί νικητές μας!
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...