24 Ιουν 2016

Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης Αναμφισβήτητα είναι ένα νησί που έχει αδικηθεί η Σέριφος.

Επίσκεψη στη Σέριφο πραγματοποίησε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, συνοδευόμενος από τον έπαρχο Μήλου – Σίφνου και Σερίφου κ. Νικόλαο Βενάκη.στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο κ. Αντώνιο Αντωνάκη και Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας καθώς και με εκπροσώπους των τοπικών φορέων της Σερίφου με αντικείμενο τα θέματα που απασχολούν το νησί.
Το θέμα που κυριάρχησε ήταν η πορεία της μελέτης για την οριοθέτηση του ρέματος στον Αυλόμωνα, την οποία χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχοντας συνάψει σχετική προγραμματική σύμβαση με τον οικείο Δήμο ενώ στην ατζέντα της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν το νησί, όπως αυτό του οδικού δικτύου, των βιολογικών καθαρισμών, καθώς και η συντήρηση των σχολικών κτηρίων.
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης και της ανταλλαγής απόψεων, ο Αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε τις προτάσεις της Περιφέρειας για την επίλυση του χρονίζοντος προβλήματος της περιοχής του Αυλόμωνα επικοινωνώντας τόσο τις άμεσες παρεμβάσεις που απαιτούνται να γίνουν όσο και αυτές που θα συμβάλλουν στην οριστική διευθέτηση του προβλήματος, προτάσεις που έτυχαν θερμής αποδοχής από το σύνολο των παρισταμένων.
Μετά το πέρας της σύσκεψης ο κ. Λεονταρίτης επισκέφθηκε το ολοκληρωμένο έργο της μαρίνας του νησιού, και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η Σέριφος αν και είναι ένα νησί με τεράστια δυναμική, αποτυπώνει έκδηλα την εγκατάλειψη που υπέστη τα προηγούμενα χρόνια σε ό,τι αφορά στα έργα υποδομών. Αναμφισβήτητα είναι ένα νησί που έχει αδικηθεί.
Αφήνουμε πίσω τα λάθη, τις παραλείψεις και την αδράνεια του παρελθόντος και προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα, τα οποία σε αντίθεση με αυτούς που τα προσπέρασαν με ελαφρότητα, σπεύδουμε να αντιμετωπίσουμε.
Στόχος μας είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη των νησιών και είμαστε έτοιμοι να αντιπαρατεθούμε με όλους όσοι τις επιβουλεύονται στο βωμό των συμφερόντων».
Ευχές στην Α.Ε. Σαντορίνης για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ κατηγορία
Με σημερινό μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης εύχεται στην Πρωταθλήτρια Κυκλάδων Α.Ε. Σαντορίνης «καλή δύναμη και επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία».
Όπως σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης «η εκπληκτική πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα Κυκλάδων αποδεικνύει περίτρανα τη σημαντική προσπάθεια που έγινε για την αναγέννηση του αθλήματος στη Σαντορίνη – ευχόμενος – να επιτευχθεί και ο στόχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική, επιτυχία που θα αντανακλά σε ολόκληρο το Κυκλαδίτικο μπάσκετ».
Πηγή : http://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...