Την Κυριακή 12 Ιουνίου θα λάβουν χώρα δύο παράλληλες εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Κυκλάδων:
12:00 – 13:30
Ελάτε να μιλήσουμε περί…άνεμου και αρμύρας!
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων και το δίκτυο Aegean Cuisine θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο «Του άνεμου και της αρμύρας», μια καινούρια έκδοση την οποία συνυπογράφουν οι δημοσιογράφοι Νανά Δαρειώτη, Θάλεια Τσιχλάκη και Ανδρέας Ανδρουλιδάκης. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν οι διαφορετικές κατηγορίες στις οποίες θα εντάσσονται παλαιά και νέα εστιατόρια-μέλη. Τέλος, θα ανακοινωθούν τα νέα μέλη του δικτύου Aegean Cuisine και θα παρουσιαστεί το νέο σήμα.
15:00 – 17:00
Ελάτε να γευθείτε…Κυκλάδες!
Οι εικόνες του βιβλίου «Του άνεμου και της αρμύρας» θα ζωντανέψουν μέσα από τις κατσαρόλες των σεφ του δικτύου Aegean Cuisine, οι οποίοι θα μαγειρέψουν live για τους επισκέπτες του φεστιβάλ. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν για να ετοιμάσουν παραδοσιακές κυκλαδίτικες συνταγές, ο Βασίλης Παπικινός από το εστιατόριο Αλευρόμυλος στη Μήλο, ο Δημήτρης Γιγίνης από το εστιατόριο Sea Satin Nino στην Άνδρο, ο Δημήτρης Πλυτάς από το εστιατόριο Περί Τίνος στη Σύρο και ο Στέφανος Στεφανίδης από το εστιατόριο Μεταλλείο στη Σέριφο.
Σας περιμένουμε από κοντά για ένα αξέχαστο ταξίδι στη γαστρονομική κουλτούρα των Κυκλάδων!
Για περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο Aegean Cuisine:
www.aegeancuisine.gr (link is external) / Facebook page: Aegean Cuisine Cyclades
Για περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ «ΕΛΛΑΔΑ-ΓΙΟΡΤΗ-ΓΕΥΣΕΙΣ»:
http://www.elladagiortigefseis.gr/ (link is external)
Πηγή :
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου