1 Αυγ 2017

Η Tsakiris ποντάρει στη Νάξο και chips με 100% πατάτα Νάξου

Αγναντεύοντας από τον Σταυρό, πάνω από την Κεραμωτή, στη Νάξο, το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου αναρωτιέσαι τι θα σου λείψει πιο πολύ από αυτόν τον τόπο όταν γυρίσεις στην μελαγχολία της πρωτεύουσας. Θα είναι τα σμαραγδένια νερά της “Μουτσούνας” και της “Πλάκας”; οι νωχελικές βόλτες στα σοκάκια της χώρας; τα πανηγύρια που γίνονται στα τόσα κεφαλοχώρια; η τραγουδιστή ντοπιολαλιά των νησιωτών; 
Ότι και να είναι, πρέπει να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα: ότι ετούτο το συναίσθημα θα σε διακατέχει και τον χειμώνα καθώς θα περιφέρεις βαριεστημένα το καροτσάκι στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σου ένα βροχερό πρωινό του Σαββάτου. Γιατί εκεί θα βλέπεις το όνομα της μπροστά σου.
Και η Tsakiris βάζει το χεράκι της.. Συνεχίζοντας να επενδύει στην καινοτομία των προϊόντων της, παρουσιάζει τη νέα σειρά chips περιορισμένης παραγωγής, από 100% διαλεχτή φυσική πατάτα Νάξου. Με δέσμευση στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και προσήλωση στις γευστικές απαιτήσεις και προτιμήσεις των καταναλωτών, εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων της, από 100% ελληνική πατάτα, μέσα από μία γευστική σειρά chips με μοναδικό χαρακτήρα και ξεχωριστή γεύση. Τα πατατάκια από τη Νάξο με έντονο τοπικό χαρακτήρα, αναδεικνύουν το ξεχωριστό προϊόν αυτής της περιοχής, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία και παραγωγή.
Το 2013
Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά… Το 2012 παρουσιάζει τα πρώτα Chips της ελληνικής αγοράς που εμπνεύστηκαν από περιοχές της χώρας μας και δημιούργησαν τη σειρά «Γεύσεις από Ελλάδα», τα «μυρωδικά του Αιγαίου», με «γραβιέρα Κρήτης», με «θαλασσινό αλάτι Μυτιλήνης», με «ψητά λαχανικά», με «Πιπεριές Φλωρίνης», με «Τοματάκι Σαντορίνης» αλλά κυρίως με «Πατάτα Νάξου»… Που αποτελεί και τη βάση για να μπουν όλα τα υπόλοιπα συστατικά μέσα στο θαυματουργό αυτό σακουλάκι με chips…
Η σειρά Tsakiris Chips «Γεύσεις από Ελλάδα», συνδυάζει αυθεντικές γεύσεις από δημοφιλή συστατικά γνωστών περιοχών της Ελλάδας. Η καινοτομία της σειράς με γευστικούς και ποιοτικούς συνδυασμούς που διακρίνονται για την ελληνικότητα, την αυθεντικότητα και τη φυσικότητα τους, έλαβε τη κορυφαία διάκριση στο πλαίσιο του θεσμού «Προϊόν της χρονιάς 2013» όπου, σε έρευνα ικανοποίησης με δείγμα 3.000 ατόμων, τα Τsakiris Chips «Γεύσεις από Ελλάδα» έλαβαν τα υψηλότερα ποσοστά γευστικής ικανοποίησης, αγοράς και σύστασης προϊόντος, για την κατηγορία των snacks.
Η Νάξος, χάρη στο εξαιρετικό κλίμα και το πλούσιο έδαφός της, φημίζεται για την ιδιαίτερη ποικιλία πατάτας που παράγει, που ξεχωρίζει για τη γεμάτη γεύση της και έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη! Πρόσφατα, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Πατάτας, η πατάτα Νάξου κατέκτησε το ρεκόρ Γκίνες, καθώς οι παραγωγοί της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Νάξου, με τη βοήθεια των κατοίκων, τηγάνισαν 554 κιλά πατάτας. Πλήθος κατοίκων και επισκεπτών περίμεναν υπομονετικά μέχρι να πιστοποιηθεί το τελικό βάρος και στη συνέχεια να απολαύσουν ένα από τα πιο φημισμένα ελληνικά Π.Γ.Ε. προϊόντα.
Αναζητήστε την απόλυτη εμπειρία των chips μέσα σε μια συσκευασία που θα σας «ταξιδέψει» στην Ελλάδα. Το μπλε του ελληνικού ουρανού και οι χαρακτηριστικοί ανεμόμυλοι της Νάξου κοσμούν το νέο packaging των chips, τα οποία σίγουρα θα γίνουν η νέα αγαπημένη σας συνήθεια!
Πηγή : https://www.naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...