13 Σεπ 2021

1ος Αγώνας Σφαιροβολίας “Sifnos Street Shot Put” στα τέλη Σεπτέμβρη στον Αρτεμώνα Σίφνου


Ο Αννίβας Οικονόμου είναι ο πρώτος αθλητής που δήλωσε επίσημα τη συμμετοχή του στον 1ος αγώνας σφαιροβολίας «SIFNOS STREET SΗOT PUT 2021» που θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου στη Σίφνο. 

 Στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου πρόκειται να διεξαχθεί στον Αρτεμώνα της Σίφνου ο 1ος Αγώνας Σφαιροβολίας με την επωνυμία “Sifnos Street Shot Put”, τον οποίο διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, υπό την αιγίδα του Δήμου Σίφνου, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.Ο αγώνας θα διεξαχθεί εκτός σταδίου, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ελεύθερο και ανοιχτό για το κοινό. 

Σε αυτόν θα συμμετέχουν αθλητές τόσο από τον ελληνικό, όσο κι από τον διεθνή χώρο της σφαιροβολίας, ενώ θα πλαισιωθεί από εκδηλώσεις των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων (SARU, SSSAY, SmatchS). Επίσης, θα συνοδευθεί από το πρόγραμμα Kids Athletics της IAAF, στο οποίο θα μπορούν να πάρουν μέρος τα μικρά παιδιά ώστε να γνωρίσουν τα αθλήματα του στίβου!

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, στόχος της διοργάνωσης είναι «να γίνει θεσμός για τον στίβο των Κυκλάδων και να βάλει το λιθαράκι της στην άνθηση του κλασικού αθλητισμού σε νησιά των Κυκλάδων με αντικειμενικές δυσκολίες, όπως το νησί της Σίφνου, που δεν διαθέτει ακόμη εγκαταστάσεις ή σωματείο στίβου».

 Πηγή : https://naxostimes.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...