13 Σεπ 2021

Το Wefit.gr «Υποστηρικτής» του Serifos Sunset Race 2021


Το Wefit για δεύτερη χρονιά θα είναι «Υποστηρικτής» του Serifos Sunset Race, καλύπτοντας τις ανάγκες της διοργανώσεις σε ηλεκτρολύτες και ενεργειακά τζελάκια, προσφέροντας ενυδάτωση και ενέργεια στους συμμετέχοντες.

 Στο WEFIT.GR θα βρείτε αρθρογραφία, συνεντεύξεις και ενημέρωση για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της διατροφής, του fitness και της γυμναστικής ενώ μέσω του eshop της ιστοσελίδας προσφέρονται πλήθος προϊόντων σχετικά με το fitness (εξοπλισμός, συμπληρώματα, βιταμίνες, βιολογικά προϊόντα, υπερτροφές κτλ). Το Wefit.gr θα το βρείτε εκτός από το internet και στο φυσικό του κατάστημα, Πόντου 16 στο Ελληνικό. Προφίλ Wefit.gr Το Wefit.gr είναι ένα brand, το οποίο εξειδικεύεται στην καθημερινότητα και διατροφή όλων των αθλουμένων ανεξαρτήτου επιπέδου. 

 Όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν και διαπιστώθηκε ότι ενώ ο χώρος του fitness γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, δεν υπήρχε ένα site το οποίο να μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον Έλληνα επισκέπτη.

 Για αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε το Wefit.gr για να βρίσκει ο κάθε ενδιαφερόμενος εύκολα και απλά οποιαδήποτε πληροφορία, υπηρεσία και προϊόν αφορά τον χώρο του fitness.

 Πηγή : https://www.serifosrace.com/gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...