24 Σεπ 2021

Πλοία όπως το CHAMPION JET2 βοηθάνε σημαντικά την γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων λόγω ταχύτητας video




Ο Σεπτέμβριος πάει προς το τέλος του αλλά ο καλός καιρός είναι σύμμαχος όσων θέλουν να φύγουν για διακοπές σε κάποιο νησί.

 Έτσι λοιπόν σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 βρεθήκαμε στο ταχύπλοο της seajets CHAMPION JET2 το οποίο όλο το καλοκαίρι εξυπηρέτησε με συνέπεια και ταχύτητα την γραμμή Σέριφος-Σίφνος,Μήλος και επιστροφή με δύο δρομολόγια την ημέρα τον Ιούλιο και το Αυγουστο με τους καπετάν Θανάσση Ιωάννου και καπετάν Γιώργο Βαζούρα, ενώ αναμένεται να παραμείνει και τον Οκτώβριο.

 Πλοία όπως το CHAMPION JET2 βοηθάνε σημαντικά την γραμμή αφού λόγω ταχύτητας
(Πειραιάς – Σέριφος 2 ώρες και 10 λεπτά Πειραιάς 
– Σίφνος 2 ώρες και 35 λεπτά
 Πειραιάς – Μήλος 3 ώρες και 25 λεπτά) μικραίνει κατά πολύ ο χρόνος του ταξιδιού και έτσι παίρνει πιο εύκολα κάποιος την απόφαση να φύγει έστω και για Σαββατοκύριακο. 

 Ενδιαφέρουσες είναι και οι εκπτώσεις και οι προσφορές στους μόνιμους κατοίκους των νησιών. Ας δούμε και βίντεο από την αφιξη και αναχώρηση του στην Σέριφο:Πειραιάς:

 

Βέβαια δεν λείπουν και τα απρόοπτα όπως μηχανικές βλάβες 

Αναστάτωση επικράτησε τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης, 22 Σεπτεμβρίου στο πλοίο Champion Jet 2, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Μήλος – Σίφνος – Σέριφος – Πειραιάς, καθώς ένας από τους δυο καταπέλτες είχε πρόβλημα στο συρματόσχοινο. 

 Στο βίντεο φαίνεται η συγκλονιστική προσπάθεια των εργαζομένων του πλοίου να αποκαταστήσουν τη ζημιά.Ευτυχώς κατάφεραν γρήγορα να αποκαταστήσουν το πρόβλημα και τελικώς οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στον Πειραιά με ελάχιστη καθυστέρηση.


Πηγή : https://www.kaipoutheos.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...