18 Απρ 2016

Η Σέριφος στο 8ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων στη Τζιά

Το 8ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων θα διεξαχθεί στο νησί της Κέας ή Τζιάς, με έναρξη την Παρασκευή 13 Μαΐου και λήξη την Κυριακή 15 Μαΐου 2016. Διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γυναικών Κέας «Μελίτη» σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών «Οι κόρες των Κυκλάδων».
Συμμετέχουν ως σύνεδροι 26 εκλεγμένοι εκπρόσωποι των 13 γυναικείων συλλόγων (μελών της Ομοσπονδίας ΣΥ.ΓΥ ) από 10 νησιά των Κυκλάδων: Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Πάρος, Αμοργός, Σέριφος, Μήλος, Κέα, Κύθνος, Σίφνος.
Το Συνέδριο μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν όσα άτομα επιθυμούν, ως παρατηρητές, επισκέπτες ή συνοδοί.
Από τον διοργανωτή σύλλογο της Τζιάς έχει αποσταλεί το προκαταρτικό πρόγραμμα (θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες), το οποίο έχει ως εξής:
13/05/2016 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Καλωσόρισμα, γνωριμία, έναρξη εργασιών του συνεδρίου.
14/05/2016 ΣΑΒΒΑΤΟ:
ΠΡΩΙ
Περιήγηση στο νησί και ξενάγηση από τα μέλη του συλλόγου μας.
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Εκλογές Ομοσπονδίας.
ΒΡΑΔΥ
Παραδοσιακό Τζιώτικο γλέντι.
15/05/2016 ΚΥΡΙΑΚΗ:
Επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο. Συνέχιση και λήξη του συνεδρίου.
Για τους επισκέπτες, παρατηρητές, συνοδούς κλπ, η τιμή συμμετοχής είναι 70 ευρώ κατ” άτομο και περιλαμβάνει φιλοξενία και συμμετοχή στο παραπάνω πρόγραμμα. Δεν περιλαμβάνονται ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
Στις εργασίες του 7ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου, θα περιλαμβάνονται επίσης: Γενική Συνέλευση των μελών της Ο.ΣΥ.ΓΥ Κυκλάδων, απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και Εκλογές της Ομοσπονδίας.
Οι συμμετοχές κάθε νησιού συγκεντρώνονται στον τοπικό σύλλογο γυναικών, ο οποίος με τη σειρά του προωθεί τον ακριβή αριθμό και τα ονόματα των συμμετεχόντων του, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016, στο e-mail : meliti.kea@hotmail.com ή στο τηλέφωνο 6977 350702 κα Τούντα Μαριάννα.
Παρακαλούμε να κατανοήσετε τη δυσκολία διοργάνωσης του Συνεδρίου και να είστε συνεπείς με τις ημερομηνίες, ώστε να διευκολύνουμε το έργο του διοργανωτή συλλόγου.
Για απορίες ή λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τη Γραμματέα της Ο.ΣΥ.ΓΥ κα Άννα Λοΐζου στο τηλέφωνο 6937 388433 ή στο e-mail: annloizou@gmail.com
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.ΓΥ
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...