18 Απρ 2016

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις-Αθηνόραμα»

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις-Αθηνόραμα» η οποία θα πραγματοποιηθεί 10 με 12 Ιουνίου 2016 στην Τεχνόπολη –Γκάζι, στην Αθήνα.Η Περιφέρεια θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την στήριξη των μικρών, ποιοτικών παραγωγών της, οι οποίοι αξιοποιούν την παράδοση των νησιών του Αιγαίου και δημιουργούν ιδιαίτερα, αυθεντικά, ελληνικά, ποιοτικά προϊόντα, δίνει για μία ακόμα φορά την ευκαιρία της αποτελεσματικής προβολής και προώθησης των εξαιρετικών προϊόντων του Νοτίου Αιγαίου.
Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ.  να το δηλώσουν έως την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα (http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=7139 )  
Η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και όσοι δεν μεταποιούν και τυποποιούν πρωτογενή τοπικά προϊόντα. Επίσης με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες Εκθέσεις, όσοι δηλώσουν σε πρώτη φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν.
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων  για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.
Πηγή : http://www.androsportal.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...