23 Απρ 2016

Αντίπαρος ...Τραγικό… «Έφυγε» από την ζωή και κανείς γιατρός δεν είχε εφημερία

Ένα τραγικό γεγονός συνέβηκε σήμερα το απόγευμα στην Αντίπαρο, που πιθανά εμπλέκεται με τις ελλείψεις του Ε.Σ.Υ. Για το θλιβερό γεγονός, ο αντιδήμαρχος Αντιπάρου, κ. Γιάννης Βασιλόπουλος, έγραψε:
«Την Αντίπαρο των 1200 κατοίκων και των πολλών επισκεπτών της, η 2η ΔΥΠΕ αποφάσισε να την αφήσει σχεδόν χωρίς γιατρούς, αφού εκ περιτροπής ο ένας εκ των δύο μονίμων γιατρών του περιφερειακού ιατρείου Αντιπάρου κάνουν εφημερία στο Κ.Υ. Πάρου, τι αν ο Δήμαρχος διαμαρτυρήθηκε στην κα Διοικητού (ειρωνικό είναι αυτό) κανείς δεν τον άκουσε, παρότι ο ένας γιατρός είναι δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου μας έγραψαν κανονικά.
Σήμερα το απόγευμα (22/4/16), στο Περιφερειακό Ιατρείο Αντιπάρου δεν εφημερεύει κανένας γιατρός, γιατί ο ένας προέρχεται από εφημερία στο ΚΥ Πάρου και ο άλλος εφημερεύει στο ΚΥ Πάρου!




Λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα επιχειρηματίας έπαθε πιθανόν έμφραγμα και παρά τις προσπάθειες της ιατρού κ. Άννας Γεωργίου, τελικά απεβίωσε. Πήγα ο ίδιος, γιατί δεν γνώριζα, για βοήθεια στο ιατρείο νομίζοντας ότι καλύπτεται με εφημερία από το ΚΥ Πάρου αλλά δεν βρήκα κανένα, αργότερα έμαθα ότι σήμερα δεν εφημερεύει κανείς στην Αντίπαρο..
ΜΠΡΑΒΟ στους ιθύνοντες, ΜΠΡΑΒΟ στους ΔΥΠΕαρχες, ΜΠΡΑΒΟ σ όλους αυτούς που επί 4 χρόνια μας είχαν σκοτίσει με την υγεία και εδώ και 15 μήνες έχουν εξαφανιστεί, ΜΠΡΑΒΟ σε αυτούς που έχουν αφήσει ακέφαλο το ΚΥ Πάρου εδώ και 14 μήνες.
Οφείλω να πω όμως ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ μέσα από την καρδιά στην γιατρό μας την Άννα Γεωργίου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκανε να κρατήσει ένα συνάνθρωπό μας στη ζωή.
Φίλε λίγο σε γνώρισα, καλό παράδεισο να έχεις, Ειρήνη κουράγιο.
Γιάννης Βασιλόπουλος»
fileleutheros.netΠηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...