17 Μαΐ 2016

Υποβολή αιτήματος στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης για την “Μελέτη οδού Λιβάδι – Άγιος Ιωάννης"

Η Πρόεδρος του ΔΣ εισηγούμενη το ανωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο ο οποίος μεταξύ άλλων είπε με την υπ’ αριθμ. 93 /14-05-2015, Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερίφου, είχαμε εγκρίνει την σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης για την “Μελέτη οδού Λιβάδι – Άγιος Ιωάννης και οριοθέτηση ρέματος Αυλόμωνα" με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, προτείνω να ζητήσουμε από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου να αλλάξει το αντικείμενο και να το διευρύνει προκειμένου να συμπεριληφθεί μέσα ο δρόμος του Αϊ Γιάννη και ότι μελέτες απαιτούνται για το δρόμο και για αντιπλημμυρικά θέματα του Αϊ Γιάννη χωρίς να αλλάξει το οικονομικό αντικείμενο της σύμβασης.

Το Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη τις σχετικές διατάξεις και μετά από διαλογική συζήτηση,

Εγκρίνει την υποβολή αιτήματος στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης για την “Μελέτη οδού Λιβάδι – Άγιος Ιωάννης και οριοθέτηση ρέματος Αυλόμωνα" προκειμένου να συμπεριληφθεί και ο δρόμος του Αγ. Ιωάννη (εντός του Αγ. Ιωάννη) και κάθε άλλη μελέτη που απαιτείται (υδρολογική, υδραυλική, περιβαλλοντική)
Πηγή : /diavgeia

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...