27 Νοε 2012

ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ το νέο τουριστικό σλόγκαν της Περιφέρειας




Τη νέα στρατηγική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον Τουρισμό, με έμφαση στην εξωστρέφεια, την ανανέωση της εικόνας και την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου στην PHILOXENIA, η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης κα. Λίτσα Φτακλάκη, η οποία και έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τουριστικό λογότυπο της Περιφέρειας

.Στη σύντομη παρουσίασή της η κα. Φτακλάκη χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση την ομογενοποίηση των νησιών, ώστε να εξομαλυνθούν κατά το δυνατόν οι ανισότητες και να υπάρξουν αναπτυξιακές ευκαιρίες και για τα μικρά νησιά, ενώ χαρακτήρισε πρώτη προτεραιότητα την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, σε σχέση με το 4μηνο Ιουνίου-Σεπτεμβρίου που είναι σήμερα.

Η αντιπεριφερειάρχης ζήτησε τη συμμετοχή και την εμπλοκή όλων των ενδιαφερομένων και όλων των νησιών στην προσπάθεια αυτή, σημείωσε δε ότι στο πλαίσιο αυτό θα επισκεφθεί όσο το δυνατόν περισσότερα νησιά.Επίσης, η κα. Φτακλάκη προανήγγειλε την πλήρη ανανέωση του υλικού τουριστικής προβολής των νησιών, έδωσε έμφαση στις σύγχρονες ενέργειες μάρκετινγκ που απιτούνται, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί εκτενώς σε ειδικές μορφές τουρισμού, όπως ο μαθητικός, ο τρίτης ηλικίας, ο περιηγητικός, κ.λπ., ώστε να τονωθεί η τουριστική κίνηση στα νησιά.

Τέλος, με την ολοκλήρωση της συνέντευξης έγινε κλήρωση δύο ταξιδιών σε Νάξο και Ρόδο για τους δημοσιογράφους που παρέστησαν.

Πηγή: money-tourism.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Δεν θέλω να σε πικράνω, άλλα το άρθρο αυτό μου φαίνεται γελοίο, και δεν εννοώ ότι φταις εσύ, όμως Γιάννη είναι υποκριτικό να μιλούν για τουρισμό την ίδια ώρα που ερημώνουν να νησιά, τα έχουν αφήσει χωρίς γιατρούς, και το λυπηρότερο κάποια μέλη του ΔΣ Δήμου Σερίφου να πανηγυρίζουν, που έρχονται εθελοντές γιατροί, τι ντροπή! Κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς πλοία τον χειμώνα, μιας και ο Βεντούρης το άραξε γιατί δεν δέχονται οι εργαζόμενοι στο πλοίο να δουλεύουν σαν σκλάβοι. Θα μπορούσα να φέρω και άλλα παραδείγματα υποκρισίας, όμως, δεν χρειάζεται, το τελευταίο πράγμα που θα πω, είναι ότι τα νησιά αυτά, είναι εκεί στην θέση τους, όλο το χρόνο και όχι μόνο τέσσερις ή πέντε μήνες, εκτός, και αν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταλαβαίνω την πικρία σου και την αναγνωριζω εχεις απολυτο δικιο οταν λες οτι καταντησαμε να μην εχουμε πλοια παρα μονο το καλοκαιρι που θυμουνται οτι θα βγάλουν κανα φραγκο ενημερωτικα το εβαλα συμπληρωνοντας την συμετοχη της σεριφου στην φιλοξενια το οτι εχουμε γινει αποικια αυτο πλεον ειναι προφανες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...