10 Μαρ 2017

Βγάλαμε πρωτάθλημα με 13 παίκτες… Το γήπεδο θα λύσει τα προβλήματα

 O προπονητής του ΑΟ Σερίφου κ. Μιχάλης  Παλαίος, μιλάει στο sportcyclades.gr  για το παιχνίδι με τον Παμμηλιακό, τη έλλειψη έμψυχου υλικού, όπως και για το γηπεδικό πρόβλημα που «ταλανίζει» τους Σεριφιώτες και σύμφωνα με τον κ. Παλαιό η λύση του θα φέρει καλύτερες μέρες στο Σεριφιώτικο ποδόσφαιρο.
Διαβάστε αναλυτικά τι μας δήλωσε ο κ. Παλαιος:
Δίχως  5 ποδοσφαιριστές, που επέλεξαν να μην έρθουν στη Μήλο, ο ΑΟ Σερίφου, αγωνίστηκε ως γηπεδούχος εκεί. Ξεκίνησε στον αγώνα για πρώτη φορά ένας 14χρονο και ένας 16χρονος και κατάφερε να προηγηθεί με επίσης έναν  16χρονο τον Ρεβίνθη Κωνσταντίνο, χάνοντας και άλλες ευκαιρίες για γκολ.
Η ‘έλλειψη ποδοσφαιριστών στον πάγκο δεν μου έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουράσω την ομάδα, πράγμα που μετά το 60΄μας στοίχησε τρια γκολ, όλα από κόρνερ.
Η παρουσία φέτος της ομάδος ήταν πάρα πολύ καλή παρότι ότι υπήρχε το μεγάλο πρόβλημα, με το γήπεδο και έλλειψη ποδοσφαιριστών.
Οι αποστολές μας για τους αγώνες αποτελούταν από  12-13 ποδοσφαιριστές και στηρίχτηκε σε 5 ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή και στα 8 παιχνίδια που έχουμε δώσει.
Στην ομάδα μας έπαιζαν 8 μαθητές Λυκείου και 3 απόφοιτοι, δείχνοντας έτσι ότι ο ΑΟ Σερίφου στηρίζεται σε νεαρούς  ποδοσφαιριστές.
Ένα άλλο στοιχείο για την ομάδα, ήταν το γεγονός ότι 14χρονοι έπαιζαν κατευθείαν στην Ανδρική ομάδα, δίχως να υπάρχει εμπειρία από τα πρωταθλήματα υποδομών.
Πιστεύω ότι αν λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα, παρότι ότι το νησί μας είναι πληθυσμιακά πολύ μικρό θα δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο.
Πηγή : http://www.sportcyclades.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...