24 Μαρ 2017

"Ο δήμος Άνδρου δεν αποδίδει έγκαιρα τα χρήματα για τα σχολεία"


Η δημοτική αρχή Άνδρου πέρα από κάθε λογική και παραβιάζοντας την ισχύουσα νομοθεσία αλλά και τις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου παρακρατά εδώ και πολύ καιρό και δεν αποδίδει στις δύο Σχολικές Επιτροπές τις εξειδικευμένες πιστώσεις από τη γ΄ και δ΄ δόση έτους 2016 τις οποίες εγκαίρως απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών, καταγγέλλει η δημοτική παράταξη «Άνδρος της Ζωής μας»...
Όπως επισημαίνει η ελάσσων μειοψηφία του δήμου Άνδρουμ η δημοτική πλειοψηφία στερεί έτσι από γονείς και παιδιά τα απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία των σχολείων, τα οποία συντηρούνται χάρις στη φιλοτιμία και την εθελοντική συνεισφορά γονέων και εκπαιδευτικών.

Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια της διοίκησης Σουσούδη προκάλεσε τις εύλογες αντιδράσεις των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών (βλ. σχετική επιστολή από 16.03.2017 του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β΄θμιας Εκπαίδευσης και της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α’θμιας Εκπαίδευσης), σημειώνει η ελάσσων μειοψηφία.

Σχετικά δε με τις ενέργειες της δημοτικής παράταξης για το θέμα, αναφέρονται, τα εξής:

"Ο επικεφαλής της παράταξής μας Γιάννης Καπάκης μόλις έλαβε γνώση του γεγονότος απεύθυνε επιστολή στον κ. Δήμαρχο καλώντας τον να αποδώσει άμεσα τα χρήματα στις Σχολικές Επιτροπές (εδώ μπορείτε να δείτε την επιστολή του Γιάννη Καπάκη). Τέλος, θα συμβουλεύαμε τη δημοτική σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ειρήνη Πανταζή, η οποία εσχάτως ξύπνησε από τον λήθαργό της, προφανώς καθοδηγούμενη από τα γνωστούς υπόπτους, να είναι πιο προσεκτική στα γραφόμενά της, διότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα και δεν πείθει κανέναν για το όψιμο ενδιαφέρον της. Εκτός και αν συντάσσεται με τη συμπολίτευση και τη διοίκηση Σουσούδη, οπότε τότε καταλαβαίνουμε το «ενδιαφέρον» της και για τους συμβούλους της Υδρούσας, αν προσχώρησαν στην παράταξη «Η Άνδρος της Ζωής μας».

Πάντως το ενορχηστρωμένο παιχνίδι εις βάρος του επικεφαλής της Παράταξης από το τοπικό κατεστημένο είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι κλιμακώνεται, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα θεμιτά και αθέμιτα προκειμένου να φορτώσει κάθε στραβό που συμβαίνει στον Δήμο μας στον Γιάννη Καπάκη", υπογραμμίζει καταλήγοντας η δημοτική παράταξη «Άνδρος της Ζωής μας».

Newsroom Cyclades Voice

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Πηγή : http://www.cycladesvoice.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...