31 Μαρ 2017

Η Άνδρος χάνει ένα ακόμα κεκτημένο.

Η Άνδρος χάνει ένα ακόμα κεκτημένο. Από την Δευτέρα 3 Απριλίου η τράπεζα Πειραιώς στο Γαύριο περιορίζει τον κύκλο των εργασιών της και μετατρέπεται από υποκατάστημα σε πρακτορείο και θα λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα! Αυτή η συρρίκνωση οδηγεί στην μείωση της τουριστικής αξίας του νησιού εν όψει ενός δύσκολου καλοκαιριού.
Επιχειρηματίες, επαγγελματίες, απλοί πολίτες, αλλά και τουρίστες θα είναι πλέον υποχρεωμένοι από την Δυτική και Βόρεια Άνδρο να πηγαίνουν για τις τραπεζικές συναλλαγές τους στα υποκαταστήματα της Χώρας.
Η τράπεζα Πειραιώς στο Γαύριο.
Αυτή είναι η πρώτη φάση περιορισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες τον επόμενο χειμώνα η τράπεζα θα κλείσει εντελώς λόγω περιορισμένου τζίρου.
Οι αρχές του τόπου, ιδίως ο Δήμος, ολιγώρησαν και πριν από 6 μήνες που επιχειρήθηκε ξανά η συρρίκνωση του καταστήματος. Αρκέστηκαν τότε στις ψεύτικες υποσχέσεις της διοίκησης ότι η απόφαση κλεισίματος ανεστάλη οριστικά. Και όλο το τελευταίο διάστημα δεν έγινε κάποια επαφή με την διοίκηση της Πειραιώς.
Αποτέλεσμα να βρεθούμε όλοι πάλι σήμερα αιφνιδιασμένοι μπροστά πλέον σε μια οριστική απόφαση. Χρειάζονται δυναμικές κινητοποιήσεις από την κοινωνία, τους πολίτες, τους βουλευτές, την Περιφέρεια, τον Δήμο, γιατί το πλήγμα είναι μεγάλο για την οικονομία και τον τουρισμό. Ανακινούμε ακόμα μια φορά αυτό το σοβαρό θέμα όταν οι άλλοι σιωπούν…
«Εν Άνδρω»
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...