31 Μαρ 2017

Το «βρώμικο παρασκήνιο» των Γαλλικών Εκλογών..ηχητικό

Σε πολιτικούς που θα ήθελαν οι ΗΠΑ και η Γερμανία νικητές των Προεδρικών εκλογών στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης της οικονομίας και του ρόλου της Ε.Ε. και υποψηφίους αρεστούς στη Ρωσία , έχει μετατραπεί η μάχη των Προεδρικών εκλογών στη Γαλλία. Οι περισσότεροι εξ αυτών δεν μιλούν για τα σοβαρά προβλήματα της Γαλλικής κοινωνίας, αλλά επιδίδονται σε ένα «βρώμικο πόλεμο»  σκανδάλων για να εξοντώσουν τον αντίπαλό, με τον Μακρόν να φιγουράρει ως το «αγαπημένο» παιδί του χρηματοπιστωτικού και μηντιακού συστήματος αλλά τον Φιγιόν να μην έχει πει την τελευταία ακόμη κουβέντα του, περιγράφει το παρασκήνιο των Γαλλικών Προεδρικών εκλογών , στον 9.84 η ελληνίδα δημοσιογράφος στο Παρίσι Μαρία Δεναξά.

Η ίδια μίλησε για τη «βουβή οργή» των γάλλων πολιτών από τα απροκάλυπτα παιχνίδια του συστήματος στη Γαλλία, γεγονός που όπως τόνισε κάνει όλες τις προβλέψεις και τις δημοσκοπικές εξαιρετικά επισφαλείς ιδίως για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.
Πηγή :http://www.neakriti.gr/ 

to synoro blog

1 σχόλια:

  1. Γεια σας κυρίες και κύριοι!
    Πρόκειται για μια προσφορά δανείου (χορήγηση πίστωσης). Βγείτε από το οικονομικό σας αδιέξοδο με ένα κλικ.
    Είμαστε μια εταιρεία χρηματοδότησης που βοηθά όλους όσους χρειάζονται χρήματα (ένα επείγον δάνειο). Κάνουμε προσφορές δανείων κυμαινόμενες από 3.000 € έως 500.000 € με επιτόκιο 5-15% ανάλογα με το ποσό που ζητήσατε. Για όλα τα αιτήματά σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: globalfinance1.credit@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...