8 Αυγ 2017

Την απόσπαση περισσότερων αστυνομικών ζήτησε ο δήμαρχος Μυκόνου από το αρμόδιο υπουργείο

Να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο αστυνομικό προσωπικό στη Μύκονο τις αμέσως επόμενες μέρες έχει αιτηθεί ο δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Κουκάς, σε συνεννόηση με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Αυτό έκανε γνωστό ο κ. Κουκάς στη συνάντηση που είχε χθες με τους διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και του Λιμεναρχείου Μυκόνου, βασικό θέμα της οποίας ήταν ο συντονισμός και η συνεργασία, ενόψει και της κορύφωσης της τουριστικής σεζόν.
Ο δήμαρχος δεσμεύθηκε πως θα εξασφαλιστεί η δωρεάν διαμονή των αστυνομικών, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους δύο διοικητές να είναι συχνότερες οι περιπολίες των οργάνων, καθώς και να υπάρξει αναδιοργάνωση των βαρδιών, προκειμένου αυτές να λειτουργήσουν αποτρεπτικά και - αν χρειαστεί - κατασταλτικά. Από την πλευρά τους, οι διοικητές τον ενημέρωσαν αναλυτικά για τα περιστατικά που χειρίζονται και για τις ενέργειες στις οποίες έχουν ήδη προβεί, καθώς και για τον άμεσο σχεδιασμό για το υπόλοιπο της υψηλής τουριστικής περιόδου.
Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Μυκόνου, παρέστησαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γκέλος και Παναγιωτακόπουλος, η δημοτική σύμβουλος κα Ανδρόνικου και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων κ. Λαζαρίδης.
Πηγή : http://www.naxostimes.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...