7 Σεπ 2018

21 ομάδες από τον Νομό δήλωσαν και θα πάρουν μέρος στο κύπελλο

Με 21 ομάδες θα διεξαχθεί η φετινή διοργάνωση του κυπέλλου Κυκλάδων και οι διοικήσεις των σωματείων γνωρίζουν ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνισθούν. Αρχικά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων χώρισε τις ομάδες σε ομίλους, με βάση των οποίων θα γίνει και η κλήρωση για τις πρώτες αγωνιστικές. 

Η Ένωση προχώρησε σε αυτόν τον διαχωρισμό βάση γεωγραφικών κριτηρίων γιατί δεν ήθελε να επιβαρύνει τα σωματεία ακόμη περισσότερο. Βέβαια στην πορεία κι όταν θα μείνουν οι τέσσερις από τις είκοσι μία ομάδες, τότε θα τις βάλει σε μία κοινή κληρωτίδα.

 Ο πρώτος όμιλος θα αποτελείτε από τις ομάδες της Σύρου, της Τήνου, της Μυκόνου, της Σερίφου, της Άνδρου και της Πάρου, όπου κι εδώ οι ομάδες θα παίξουν ανάλογα με την γεωγραφική τους θέση. Ο δεύτερος όμιλος θα αποτελείτε από τις ομάδες της Νάξου και της Σαντορίνης. 

 Στον 1ο Όμιλο θα κληρωθούν τρία ζευγάρια. Για ακτοπλοϊκούς λόγους οι ομάδες της Σίφνου και της Σερίφου θα κληρωθούν με τις ομάδες από τα νησιά Πάρο ή Σύρο. Αντίστροφα οι ομάδες από τα νησιά Τήνο και Μύκονο δεν θα κληρωθούν με τις ομάδες από τα νησιά Σίφνο, Σέριφο. Η ομάδα από την Άνδρο δεν θα κληρωθεί με τις ομάδες από Σίφνο, Σέριφο, Πάρο. 

Το ίδιο θα ισχύσει και στην 2η αγωνιστική, η οποία αναλύεται παρακάτω. Στον 2ο Όμιλο θα κληρωθούν δύο ζευγάρια, μετά από κλήρωση. Σύνολο εναπομεινάντων ομάδων οκτώ (8) από τον 1ο και οκτώ (8) από τον 2ο Όμιλο. 

 Οι ομάδες που θα περάσουν χωρίς αγώνα από τον 1ο Όμιλο (5 ομάδες) και από τον 2ο Όμιλο (6 ομάδες) μαζί με τις νικήτριες ομάδες των ζευγαριών των δύο Ομίλων, (3 ομάδες από τον 1ο και 2 ομάδες από τον 2ο), θα συμμετάσχουν στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου. 

 Στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου (Προημιτελική Φάση), θα συμμετέχουν οι 8 ομάδες που θα έχουν προκριθεί από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Τέσσερις (4) από τον 1ο και τέσσερις (4) από τον 2ο Όμιλο. Στην Ημιτελική Φάση και οι 4 Ομάδες θα μπουν σε ενιαία κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν τα δύο ζευγάρια και οι νικητές τους θα αποτελέσουν το ζευγάρι του Τελικού . 

 Δήλωσαν συμμετοχή 21 ομάδες 

 Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο κύπελλο είναι: Αίας Σύρου, Πάγος, Α.Ο. Σύρου, ΠΑΣ Τήνου, Α.Ο. Μυκόνου, ΑΣ Άνω Μερά, Ανδριακός ΟΦ, Α.Ο. Πάρου, ΑΜΕΣ Μαρπησαϊκός, ΑΜΕΣ Νηρεάς, ΜΕΑΣ Αστέρας Μαρμάρων, Α.Ο. Σερίφου, ΑΣ Πανσιφναϊκός, ΑΜΣ Φιλώτι, Α.Ο. Αστέρας Τραγαίας, ΑΟ Πανναξιακός, ΠΑΣ Νάξου, Α.Ο. Καρτεράδος, Α.Ο. Πύργος, Α.Ο. Πανθηραϊκός, ΑΣ Θύελλα Καμαρίου, 

 Οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο (2) Ομίλους ως εξής: 

 1ος Όμιλος : Σωματεία Σύρου: 3 (Αίας Σύρου, Α.Ο. Πάγου, Α.Ο. Σύρου) Σωματεία Τήνου: 1 (ΠΑΣ Τήνου), Σωματεία Μυκόνου: (ΑΣ Άνω Μερά, Α.ο. Μυκόνου) Σωματεία Άνδρου: 1 (Ανδριακός ΟΦ) Σωματεία Σερίφου: 1 (ΑΟ Σερίφου) Σωματεία Σίφνου: 1 (ΑΣ Πανσιφναϊκός) Σωματεία Πάρου: 2 (μετά από κλήρωση), Συνολικά :11 Σωματεία

 2ος Όμιλος Σωματεία Νάξου: 4 (ΑΟ Αστέρας Τραγαίας, ΠΑΣ Νάξου, Α.Ο. Πανναξιακός, ΑΜΣ Φιλώτι) 

 Σωματεία Θήρας: 4 (Θύελλα Καμαρίου, Α.Ο. Καρτεράδος, Α.Ο. Πανθηραϊκός, Α.Ο. Πύργος) 

 Σωματεία Πάρου: 2 (μετά από κλήρωση) Συνολικά: 10 Σωματεία 

 Την 1η αγωνιστική θα γίνουν πέντε (5) αγώνες .

 Στον 1ο Όμιλο θα κληρωθούν τρία ζευγάρια. Για ακτοπλοϊκούς λόγους οι ομάδες της Σίφνου και της Σερίφου θα κληρωθούν με τις ομάδες από τα νησιά Πάρο ή Σύρο. Αντίστροφα οι ομάδες από τα νησιά Τήνο και Μύκονο δεν θα κληρωθούν με τις ομάδες από τα νησιά Σίφνο, Σέριφο. Η ομάδα από την Άνδρο δεν θα κληρωθεί με τις ομάδες από Σίφνο, Σέριφο, Πάρο. Το ίδιο θα ισχύσει και στην 2η αγωνιστική, η οποία αναλύεται παρακάτω.

 Στον 2ο Όμιλο θα κληρωθούν δύο ζευγάρια, μετά από κλήρωση. Σύνολο εναπομεινάντων ομάδων οκτώ (8) από τον 1ο και οκτώ (8) από τον 2ο Όμιλο. Οι ομάδες που θα περάσουν χωρίς αγώνα από τον 1ο Όμιλο (5 ομάδες) και από τον 2ο Όμιλο (6 ομάδες) μαζί με τις νικήτριες ομάδες των ζευγαριών των δύο Ομίλων, (3 ομάδες από τον 1ο και 2 ομάδες από τον 2ο), θα συμμετάσχουν στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου HELLENIC SEAWAYS, η οποία θα αποτελείται από 16 ομάδες. (Οκτώ (8) από τον 1ο και Οκτώ (8) από τον 2ο Όμιλο). Την 2η αγωνιστική θα γίνουν οκτώ (8) αγώνες, τέσσερις (4) στον 1ο και τέσσερις (4) στο 2ο Όμιλο. 

 Η 1η αγωνιστική του Κυπέλλου HELLENIC SEAWAYS, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 29, 30 Σεπτεμβρίου 2018 και η 2η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 6,7 Οκτωβρίου 2018. 

 Στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου HELLENIC SEAWAYS (Προημιτελική Φάση), θα συμμετέχουν οι 8 ομάδες που θα έχουν προκριθεί από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. 

Τέσσερις (4) από τον 1ο και τέσσερις (4) από τον 2ο Όμιλο. Στην Ημιτελική Φάση και οι 4 Ομάδες θα μπουν σε ενιαία κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν τα δύο ζευγάρια και οι νικητές τους θα αποτελέσουν το ζευγάρι του Τελικού . 

 Όλοι οι αγώνες είναι απλοί και τα ζευγάρια βγαίνουν με κλήρωση. Γηπεδούχοι είναι οι πρώτες ομάδες κάθε ζευγαριού, που βγαίνουν από την κλήρωση .

 Η διεξαγωγή της διοργάνωσης και των αγώνων γίνονται με βάση τις διατάξεις του ΚΑΠ και την προκήρυξη Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΟ. 

Πηγή : https://www.koinignomi.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...