4 Σεπ 2018

Το Ν. Αιγαίο στην έκθεση TOUR NATUR

Πηγε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην TOUR NATUR που πραγματοποιήθηκε στο Düsseldorf της Γερμανίας το διάστημα από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018 και απευθύνεται σε ένα εξειδικευμένο κοινό που συνδυάζει τις διακοπές με την πεζοπορία και υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες.

 Η ΠΝΑΙ συμμετείχε με 10 νησιά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Ρόδο, την Κω, την Λέρο, την Αστυπάλαια, την Τήνο, την Αμοργό, την Κέα, την Μήλο, την Άνδρο και την Αντίπαρο, παρουσιάζοντας τη μεγάλη γκάμα εναλλακτικών τουριστικών δραστηριοτήτων που προσφέρει ο κάθε προορισμός ξεχωριστά. 

 Περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες εκτιμάται ότι πέρασαν από την έκθεση, όπου πήραν μέρος περίπου 5000 ταξιδιωτικοί προορισμοί απ’ όλο τον κόσμο και 275 εκθέτες. 

Τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τα απαράμιλλες φυσικές ομορφιές τους, τα περιπατητικά τους μονοπάτια και τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρουν για υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες. 

Στο περιθώριο της έκθεσης, έγιναν σημαντικές επαφές με εκπροσώπους τουριστικών οργανισμών και οι εκπρόσωποι των νησιών είχαν την ευκαιρία να συνάψουν συμφωνίες. Προβολή στην κρατική ραδιοφωνία της Βαυαρίας! Συνεχίζοντας τις στοχευμένες δράσεις προβολής και ανάδειξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα φιλοξενήσει τον προσεχή Οκτώβριο τον Γερμανό δημοσιογράφο Bernd-Uwe Gutknecht του δευτέρου προγράμματος της Κρατικής Ραδιοφωνίας της Βαυαρίας, BR2 και συγκεκριμένα της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής „Rucksackradio-Die Sendung für alpine Frühaufsteher“ (Ταξιδιώτες με σακίδιο/εκπομπή για πρωινούς ορειβάτες, ώρες). 

Στόχος του δημοσιογραφικού ταξιδιού είναι η παρουσίαση αφιερώματος, με τίτλο „επιλεκτική πεζοπορία“ που θα εστιάζει στη Ρόδο, στη Σύμη και στη Νίσυρο.

 Το εν λόγω αφιέρωμα πρόκειται να προβληθεί την άνοιξη του 2019 με τη δυνατότητα επανάληψής του (πέμπτο πρόγραμμα, BR5 “Bergsteigermagazin“/ ραδιοφωνικό μαγκαζίνο για ορειβάτες).

 Η εκπομπή απευθύνεται σε περίπου 5 εκατομμύρια ακροατές. 
https://www.koinignomi.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...