3 Ιουν 2022

Συμμετοχή του Δήμου Σερίφου στο Κυκλάδες 2022 “Cyclades Regatta”, από τις 30 Ιουνίου έως τις 02 Ιουλίου 2022


Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 1261/01-05-2022 αίτημά του, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών-Καλλιθέας επιθυμεί στο πλαίσιο της 28ης διοργάνωσης του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2022 “Cyclades Regatta”, από τις30 Ιουνίου έως τις 02 Ιουλίου 2022, τη στήριξη και τη συμμετοχή του Δήμου Σερίφου για την καλύτερή διεξαγωγή του Αγώνα.

 Η διοργανώτρια αρχή , λοιπόν αιτείται τη φιλοξενία 50 περίπου σκαφών σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο και την παροχή νερού, ρεύματος και πάγου.

 Επίσης, επιθυμεί τη διοργάνωση της τελετής απονομής επάθλων από το Δήμο Σερίφου, αλλά και τη φιλοξενία της επιτροπής του διαγωνισμού σε 5 δίκλινα δωμάτια για 2 διανυκτερεύσεις. Επιπλέον θα χρειαστεί η μίσθωση και ενός αυτοκινήτου για 2ήμερες.

 Τέλος η επιτροπή των αγώνων επιθυμεί τη διάθεση ενός χώρου με σύνδεση internet για τη σύνταξη και αποστολή των Δελτίων Τύπου του αγώνα με συνεντεύξεις, φωτογραφίες κτλ. Το δημοτικό συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπ’ όψιν του την εισήγηση του Δημάρχου και το αίτημα του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών-Καλλιθέας. 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ Τη συμμετοχή του Δήμου Σερίφου στην 28η διοργάνωση του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2022 “Cyclades Regatta”, από τις 30 Ιουνίου έως τις 02 Ιουλίου 2022 με τα εξής:

 Α) την κάλυψη της διαμονής των μελών της Επιτροπής του Αγώνα με 5 δίκλινα δωμάτια για 2 διανυκτερεύσεις. 

Β) την παροχή χώρου για τη λειτουργία γραφείου τύπου και ενημέρωσης.

 Γ) την παροχή 50 περίπου θέσεων σκαφών με τη συνεργασία του Λιμενικού Ταμείου, εντός του τουριστικού καταφυγίου σκαφών Δ) τη παροχή γεύματος κατά την απονομή των επάθλων, έπειτα από έρευνα αγοράς και εφόσον το κόστος του γεύματος είναι δυνατόν να καλυφθεί από το Δήμο Σερίφου. 

Πηγή : https://diavgeia.gov.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...