16 Ιουν 2022

Γιορτάσαμε την λήξη της Σχολικής Χρονιάς και στο Δημοτικό Σχολείο Σερίφου


Γιορτάσαμε την λήξη της Σχολικής Χρονιάς και στο Δημοτικό Σχολείο Σερίφου , με μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έλαβε μέρος την Τρίτη το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Σχολείου,όπου οι μαθητές όλων των τάξεων παρουσίασαν θεατρικά,τραγούδια,ποιήματα και χοροί! 

Οι μαθητές της Δ’ κ Ε’ τάξη διάβασαν αποχαιρετιστήρια γράμματα στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης, που θα φύγουν για το καινούργιο τους σχολείο (το γυμνάσιο)!

 Στα πλαίσια της γιορτής ολοι οι μαθητες κ εκπαιδευτικοί έλαβαν αναμνηστικά δωράκια απο τον Σύλλογο Γωνεων κ’ Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου κ’ Δημοτικού Σχολείου Σερίφου. Συγχαρητήρια στην Διευθύντρια του Σχολείου Κ.Χρυσή και σε όλους τους εκπαιδευτικούς για όλα όσα κατάφεραν στην διάρκεια αυτής της Σχολικής Χρονιάς! 



Την Τετάρτη το απόγευμα στο «Μπαλκόνι του Αγρέλη» έλαβε μέρος και η γιορτή αποφοίτησης της Στ’ τάξη, όπου προβλήθηκε ένα αναμνηστικό βίντεο, από τα πρώτα σχολικά Χρόνια στο Νηπιαγωγείο μέχρι και την φετινή Χρονιά. 

Στο βίντεο οι νηπιαγωγοί κ όλες οι δασκάλες των περασμένων χρόνων ευχήθηκαν στα παιδιά ,καλή συνεχεία στην Σχολική τους πορεία! 

Οι μαθητές έλαβαν αναμνηστικά δώρα απο τον Σύλλογο και παρέδωσαν ενα αναμνηστικό δώρο στην δασκάλα τους Αθανασία Αθανασούλη η οποία ανταπέδωσε, προσφέροντας κ η ίδια δώρα στους μαθητές της! 

Ευχαριστουμε πολυ, οσους βοήθησαν οστε να πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις και συγκεκριμένα: 

Την Διευθύντρια Κ.Χρυσή για την παραχώρηση του προτζέκτορα,και για την παρουσίαση της στην χθεσινή γιορτή αποφοίτησης, 
τον Andreas Herhas για την επιμέλεια του αναμνηστικού βίντεο, 
τον Δημητρη Κουζούπη (Agrelis) για τον χώρο, 
Την Κ. Αθανασία,την Κ. Ευγενία Γιαν,την Κ. Stavroula Ntakoula (νηπιαγωγός),για την παρουσία τους στην γιορτή αποφοίτησης, 



Τον Ντινο Αντωνάκη για τις δωρεές που έκανε στον Σύλλογο κατα την διάρκεια όλης της Σχολικής Χρονιάς, 
 τον Giannis Rampias για την δωρεά του σε παγωτά κ χονάκια, 
την Γαρυφαλλια Μποφιλιου για τα κεράσματα κ τα αναψυκτικά,

 Το καταστημα «ο Πέτρος» για τα κεράσματα, την Matina Gatsou ( Madame Matan) για τα δωράκια των εκπαιδευτικών. και τελος ολους τους γονεις που βοήθησαν, 

Ευχομαστε σε ολους Καλο Καλοκαιρι! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...