19 Ιουν 2022

Επίσκεψη της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος στη Σίφνο


Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 επισκέφθηκε το νησί της Σίφνου, ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Σίφνου και σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ομάδα κτηνιάτρων της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος. 

 Η ΕΔΚΕ επιτελεί σπουδαίο έργο πανελλαδικά με ανάλογες δράσεις και έχει τεράστια εμπειρία στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Η δράση περιλαμβάνει την περισυλλογή, την καταγραφή, τον εμβολιασμό και τη στείρωση αδέσποτων γατιών καθώς και την επαναφορά τους στο σημείο στο οποίο έγινε η περισυλλογή τους. Πολύ σημαντική για τη διοργάνωση είναι η υποστήριξη που παρέχει το Φιλοζωικό Σωματείο της Σίφνου - Sifnos for Animals. 

 Οι υπηρεσίες θα παρασχεθούν σε χώρο του Δημοτικού Σχολείου στα Φυρόγεια. Θεωρώντας ότι η δράση θα βοηθήσει αποτελεσματικά στον έλεγχο των γεννήσεων σε περιοχές και σε συνοικίες του νησιού μας στις οποίες υπάρχει μεγάλος πληθυσμός, ευχαριστούμε όλους όσοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμβάλλουν στην υλοποίηση του διήμερου προγράμματος.

 Διευκρινίζεται ότι η δράση αφορά αποκλειστικά και μόνον σε αδέσποτες γάτες και όχι σε δεσποζόμενες. Για κάθε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε ν’ απευθύνεστε στο Δήμο Σίφνου (τηλ. επικ.: 6979981181 – Απόστολος Πιττής). 

Πηγή : https://www.mileikanea.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...