13 Ιουν 2022

Σε λειτουργία τέθηκε το www.kythnos.tv του δημοσιογράφου Δημήτρη Μάρκου.video

«Είμαι συγκινημένος, αλήθεια! Παιδιά, φιλαράκια μου… είμαστε στον “αέρα”! Τι να πω για το Kythnos.tv; Είναι δυνατό να μην αγαπάς το παιδί σου, να μη το νοιάζεσαι ειδικά στα πρώτα του βήματα; Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, σας θέλω δίπλα μου… Όλα για την Κύθνο μου! Φέτος… έλα κι εσύ στο νησί!!», γράφει ο Δημήτρης Μάρκος.

Ο Δημήτρης Μάρκος δημιούργησε μια σελίδα για την αγαπημένη του Κύθνου, μέσα από την οποία ο καθένας μπορεί να βρει τα όσα αναζητά για το νησί. Σε λειτουργία τέθηκε το www.kythnos.tvhttps://kythnos.tv/ του δημοσιογράφου Δημήτρη Μάρκου. Ένα σάιτ που όπως λέει και το όνομά του έχει βαρύ όνομα Κύθνου.

 Ο Δημήτρης Μάρκος δημιούργησε μια σελίδα για την αγαπημένη του Κύθνο, μέσα από την οποία ο καθένας μπορεί να βρει τα όσα αναζητά για το νησί. Από τις 100 (και πλέον) διάσημες παραλίες του, τα γραφικά του σοκάκια, μέχρι προτάσεις για το που θα μείνει και θα γευματίσει. Δεν απουσιάζουν φυσικά ειδήσεις για το νησί, όπως και οι επώνυμοι που το έχουν επισκεφτεί.

 Το πρώτο «καλωσόρισμα», εκτός φυσικά από τον Δημήτρη Μάρκο που κάνει τις συστάσεις, έρχεται από τον αντιδήμαρχο Κώστα Φιλιππαίο, ο οποίος είχε μιλήσει live στους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ για τους λόγους που πρέπει να επισκεφτούν την Κύθνο. 

Πηγή : https://www.naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...