11 Ιουν 2022

Ρίγη συγκίνησης-Εν χορδαίς και οργάνοις οι Σιφνιοί ευχήθηκαν καλό ταξίδι στον γιατρό τους. video


Η Σίφνος και οι κάτοικοί της τίμησαν τον γιατρό Θωμά Γοζαδίνο με τον τρόπο που του άξιζε. Σύσσωμο το νησί μετείχε στην αποχαιρετηστήρια τελετή για έναν άνθρωπο που ό,τι και αν πει κανείς θα είναι λίγο. Ήταν τόσο μεγάλη η προσφορά αυτού του ανθρώπου στους κατοίκους της Σίφνου που η εξόδιος ακολουθία του δεν έμοιαζε με καμία άλλη. 

Εν χορδαίς και οργάνοις οι Σιφνιοί ευχήθηκαν καλό ταξίδι στην ψυχή ενός ανθρώπου που στάθηκε πάντα δίπλα σε κάθε ψυχή που τον είχε ανάγκη. 

 Η τρεμάμενη φωνή του παπά-Γιάννη του Κουρούλη έμοιαζε να έρχεται από τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Ένα τελευταίο ευχαριστώ, ένα τελευταίο κατευόδιο, ένας τελευταίος ασπασμός.Ένας κόμπος έσφιγγε τις καρδιές όλων. Πώς είναι δυνατόν να φτάσει το τέλος για έναν άνθρωπο που έσωζε ζωές και ζωές σε όλο του το βίο… 

 Η ώρα του τελευταίου αποχαιρετισμού έφτασε για έναν σπουδαίο άνθρωπο. Πολλά δάκρυα ως ελάχιστο ευχαριστώ. Πολλά πολλά ευχαριστώ. 

 Το «Διονύσιος Σολωμός» είχε αποδώσει πριν από λίγο τιμές με τον τρόπο που ξέρουν να κανουν τα πλοία και οι ναυτικοί τους. Ρίγη συγκίνησης στην Απολλωνία, στις Καμάρες, σε όλη τη Σίφνο. Καλό ταξίδι στον Θωμά Γοζαδίνο  

Πηγή : https://kaipoutheos.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...