7 Ιουν 2022

Education Leaders Awards ..Αλλη μια διάκριση για την Κατερίνα Γούναρη



Πραγματοποιήθηκε η 7η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards Για 7η χρονιά, ο θεσμός των Education Leaders Awards, που διοργανώνεται από την BOUSSIAS, ανέδειξε το πανόραμα των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση και επιβράβευσε φορείς και εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες και από όλες τις περιοχές της χώρας.

 Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με την παρουσία της Προέδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης, κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου, μελών της επιτροπής αξιολόγησης και των νικητών, ενώ παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Μαρία Νικόλτσιου και Πέτρος Κουμπλής. 

Στην κατηγορία «Εξ αποστάσεως ή/και Υβριδική Εκπαίδευση - Επιχείρηση» το Bronze βραβείο πήρε η Cyber Noesis – Προηγμένες Τεχνολογικές Λύσεις ΙΚΕ // Εξειδικευμένα Προγράμματα Εκπαίδευσης Στελεχών Πληροφορικής στην Κυβερνοασφάλεια με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντίνο Παπαδάτο και την κα Γούναρη Κατερίνα (μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σερίφου). Συγχαρητήρια Κατερινάκι μου!!! 

...Να κοιτάς πάντα ψηλά να πηγαίνεις πάντα μπροστά... 

Πηγή : 

Katerina-Katia Rota


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...