11 Ιουν 2022

Κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Σερίφου


Ο Δήμος Σερίφου δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοικητικής και επιχειρησιακής ικανότητας για την υλοποίηση της προτεινόμενης Πράξης με τίτλο «Κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης και εξωτερικού δικτύου μεταφοράς πόσιμου νερού στο Δήμο Σερίφου» και αναθέτει μέσω προγραμματικής σύμβασης την υλοποίηση του εν λόγω έργου στην Αναπτυξιακή Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Φυλής.

Το προτεινόμενο έργο αφορά στην κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Σερίφου καθώς επίσης και την κατασκευή αγωγού μεταφοράς πόσιμου νερού σε υφιστάμενη δεξαμενή του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης. Η δυναμικότητα της μονάδας είναι 2000 κ.μ./ημέρα και αφορά την υδροδότηση των οικισμών Σερίφου, Λιβαδίου και Αγίου Ιωάννη του Δήμου Σερίφου.
 Η Πράξη συνίσταται από δύο (2) κύρια Υποέργα: 


Υποέργο 1: Κατασκευή εξωτερικού δικτύου μεταφοράς πόσιμου νερού και υλοποίηση λοιπών απαραίτητων συνοδών έργων της μονάδας αφαλάτωσης.

 Υποέργο 2: Προμήθεια μονάδας αφαλάτωσης για την αντιμετώπιση αναγκών ύδρευσης του Δήμου Σερίφου. 

 Υποέργο 3: Τεχνικός Σύμβουλος για την υλοποίηση της Πράξης Από την πλευρά της η Αναπτυξιακή Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Φυλής αναλαμβάνει δια των αρμοδίων υπηρεσιών της να ασκήσει το ρόλο της Αναθέτουσας Αρχής και της Διευθύνουσας (επιβλέπουσας) Υπηρεσίας του έργου τόσο στη διάρκεια της ανάθεσης των συμβάσεων σε Αναδόχους όσο και στην παρακολούθηση και διοίκηση των συμβάσεων (επίβλεψη του έργου). 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...