Ολοκληρώθηκε ο Δ' κύκλος αξιολόγησης Aegean Cuisine προϊόντων και τα προϊόντα της Σερίφου δεν μπορούσαν φυσικά να λείψουν από την λίστα με τα χαρακτηρισμένα ως προτεινόμενα Αιγαιοπελαγίτικα εδέσματα.
Βιολογικό μέλι "Άγριας Λεβάντας" του μελισσοκόμου Αντωνάκης Αντώνης και δύο κρασιά του οινοποιείου Χρυσολωρά " Ξηρό Χωριό Ροζέ" και "Αηδάνι Ασύρτικο Λευκός Ξηρός" εντάσσονται στα προτεινόμενα προϊόντα από το δίκτυο της Agean Cuisine.
Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες στους Σερίφιους παραγωγούς.
Πηγή :
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου