22 Δεκ 2023

Αρκετοί νησιώτες εγκατέλειψαν τα νησιά εκμεταλλευόμενοι τις διακοπές των Χριστουγέννων. Επιστρέφει το Αδαμάντιος Κοραής


Με μεγάλη πληρότητα επιστρέφει το “Διονύσιος Σολωμός” από τo δρομολόγιο προερχόμενο από Σαντορίνη, Ίο , Σίκινο , Φολέγανδρο , Μήλο , Κίμωλο , Σίφνο , Σέριφο , Κύθνο . Αρκετοί νησιώτες εγκατέλειψαν τα νησιά εκμεταλλευόμενοι τις διακοπές των Χριστουγέννων.


Το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ της zante ferries καταφθάσε στο λιμάνι του Πειραιά την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 ερχόμενο από την άγονη, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΙΟ ΣΙΚΙΝΟ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ ΚΙΜΩΛΟ ΜΗΛΟ ΣΙΦΝΟ ΣΕΡΙΦΟ ΚΥΘΝΟ.
Το πλοίο καταφθάνει κατάμεστο όλες αυτές τις ημέρες αφου τα Χριστούγεννα είναι η μεγάλη έξοδος για διακοπές των νησιωτών.

Το πλοίο ειναι προγραμματισμένο να σταματήσει αφού κάνει και το αυριανό δρομολόγιο της Πέμπτης 21/12/23 και από Παρασκευή 22/12/23 να αναλάβει το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ για όσο καιρό διαρκέσει η ετήσια ακινησία και η συντήρηση του.


Κατόπιν το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ θα επιστρέψει στην γραμμή του Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη που τώρα εξυπηρετείται από το ΑΡΤΕΜΙΣ ναυλωμένο απο την zante ferries.


Επίσης στη γραμμή Σέριφο, Σίφνο, Μήλο αναμένεται να ξεκινήσει από  21/12/23 το ΑΝΕΜΟΣ του ομίλου Ευγενίδη οπότε τα νησιά Σέριφο, Σίφνο και Μήλο θα έχουν 6 μέρες την εβδομάδα δρομολόγια από και προς Πειραιά.

Δείτε το βίντεο από την άφιξη και πρόσδεση στον Πειραιά:

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...