17 Δεκ 2023

Σέριφος Αναβάλεται για σήμερα το Χριστουγεννιάτικο bazaar στο λιμάνι λόγω καιρού

Το πρώτο πειραματικό Bazar Σερίφου είναι πλέον γεγονός..
🎅
Σας υποδεχθήκαμε χθές στο εμπορικό κέντρο Σερίφου με εκπληκτικές ιδέες δώρων,στολίδια,γλυκά και πολλά άλλα και κυρίως φανταστικό χριστουγεννιατικο πνεύμα.


Στα πλαίσια του χθεσινού bazaar τα παιδάκια είχαν την ευκαιρία να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς και τους επαγγελματίες που ανταπόκριθηκαν στο κάλεσμα μας και βοήθησαν να γίνει αυτή η δράση πραγματικότητα.


Δυστυχώς ο καιρός δεν είναι καλός σήμερα και έτσι θα αναβληθει η εκδήλωση θα σας ενημερώσουμε σύντομα
Σας περιμένουμε....Σύντομα


«Ο Αγιος Βασίλης είναι ένας μύθος με μεγάλη κοινωνική αξία, καθώς αποτελεί ένα μοντέλο προσφοράς, μιας άδολης αγάπης που προσφέρεται σε όλους, αλλά ταυτόχρονα δείχνει σε όποιον έχει ένα δώρο από το σακί του, πως είναι αποδεκτός»,  Πολλοί γονείς ρωτούν εάν πρέπει και πότε να πουν την αλήθεια στα παιδιά τους για τον Αη Βασίλη ή ανησυχούν για το πώς θα απαντήσουν σε ανάλογες ερωτήσεις, μην πιαστούν να λένε ψέματα.


 «Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ηλικία, εξαρτάται από την εξέλιξη κάθε παιδιού. Σε κάθε περίπτωση, το καλύτερο είναι να συζητήσουμε μαζί τους, να εξηγήσουμε πως είναι ένας μύθος της παράδοσης, με ένα θετικό φορτίο, τον οποίο και εμείς ως παιδιά πιστεύαμε»,


 Ειδικά σήμερα, οπότε η ψηφιακή λάμψη φωτίζει ένα παγωμένο κοινωνικό τοπίο (που το σαρώνουν οι άγριοι άνεμοι της κρίσης), ο μύθος του καλοκάγαθου Αη Βασίλη αξίζει όχι μόνο να διατηρείται, αλλά και να γίνεται πραγματικότητα για όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά και ειδικά για όσα δεν έχουν «τζάκι» να αφήσει τα δώρα του. Πηγή ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕΡΙΦΟΥ

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...