14 Ιουλ 2012

ΣΕΡΙΦΟΣ κέντρο καλοκαιρινών εξορμήσεων. μέ φουσκωτό



Χάρτης ΣΕΡΙΦΟΥ

Κουταλάς, Λιβάδι, Καλό Αμπέλι, Γάνεμα, Βαγιά, Ψιλή Άμμος, Πλατύς Γυαλός, Συκαμιά, Αβεσσαλός, Μεγάλο Λιβάδι, Καλόγερος, Μαλλιάδικο και τα, πολυσύχναστα πια, Λειβαδάκια….. Υπέροχες παραλίες. 



 Κυκλαδίτικα νερά

Η Χώρα και το κάστρο, το μοναστήρι των Ταξιαρχών (17ος αιώνας)… Το Σερφιώτικο τυρί, το ντόπιο κρασί, οι τοπικές λιχουδιές (και γλυκά του κουταλιού) και το φρέσκο ψάρι (που άμα έχεις σωστές πληροφορίες μπορείς να το βρεις ακόμα και αυτή την εποχή)…. είναι λίγα απ΄ όλα αυτά που μπορεί να πει κανείς για τη Σέριφο.




 Γάνεμα

Μόλις 2,5 ώρες από τον Πειραιά (ή 2 από Ανάβυσσο με φουσκωτό) προσφέρεται και για ολιγοήμερες διακοπές. Ο γύρος του νησιού-22 ναυτικά μίλια περίπου- αλλά και η δυνατότητα για κοντινά ξεσπάσματα (Παναγιά Κανάλα Κύθνου 9 ν.μ. από Συκαμιά – Χερρόνησος Σίφνου 8 ν. μ. από Λιβάδι), κάνουν τη Σέριφο κέντρο καλοκαιρινών εξορμήσεων. 





 Μπαίνοντας στον Κουταλά

Αρκεί ο καιρός να είναι καλός και να μπορείς να χρησιμοποιείς το φουσκωτό του …φίλου σου που τον έχεις πείσει για το πόσο πολύτιμη είναι γι αυτόν η παρουσία σου! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Όποιος έχει πάει… ξαναπάει!
http://ekto1969.blogspot.gr/

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...