23 Ιουλ 2012

Μέγιστη κοινωνική προσφορά



Ενέργειες για λειτουργία και κοινωνικού ιατρείου. Η λειτουργία ενός κοινωνικού φαρμακείου παρουσιάστηκε ως επιτακτική ανάγκη λόγω της ύπαρξης ανασφάλιστων συνανθρώπων μας που επιβιώνουν οριακά... ...και χρήζουν άμεσης φαρμακευτικής περίθαλψης.

 Αφουγκραζόμενοι τις νέες συνθήκες σκληρής επιβίωσης αυτών των ανθρώπων, τόσο ο διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτριος Τσιργής με το διευθυντή της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Ευκαρπίδη, όσο και η πρόεδρος της επιτροπής κοινωνικού έργου του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης Σπεράντζα Δουράτσου, προχώρησαν σε συγκεκριμένες ενέργειες, αφού κάλεσαν σε συνεργασία και πλήθος φορέων που ασχολούνται με προνοιακά ζητήματα και συγκρότησαν ένα κοινωνικό φαρμακείο. 

Στις δηλώσεις που παραχώρησε η κ. Δουράτσου, επεσήμανε τη σπουδαιότητα της άμεσης ανταπόκρισης των Συριανών, οι οποίοι έχουν εφοδιάσει με εξακόσια σκευάσματα το χώρο που φιλοξενεί το κοινωνικό φαρμακείο στον εσωτερικό χώρο του Νοσοκομείου. 

Σύμφωνα με την Κοινή Γνώμη η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα πως έχουν ξεκινήσει ενέργειες για τη λειτουργία και κοινωνικού ιατρείου με πολλούς από τους ιατρούς να έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους για προσφορά των υπηρεσιών τους. 
 http://www.kykladesnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...