2 Απρ 2013

ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΡΕΝΑ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ...VIDEO...


Αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσει κανείς, στο βίντεο που παραθέτουμε τις απόψεις που εξέφρασε ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου για την ανεργία που καταπλακώνει τεράστιες εργατικές μάζες, τον ρόλο της Ευρωζώνης και της Γερμανίας, όσο και τις εκτιμήσεις του για το ξεπούλημα κάθε κρατικής περιουσίας που έχει απομείνει.

Ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής» αναφέρθηκε στους σχεδόν 20 εκατομμύρια ανέργους της Ευρωζώνης την στιγμή που «υπάρχει το εξής φαινόμενο που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει.

 Ότι απ’ την μια μεριά οι Γερμανοί έχουν ένα τρομερό πλεόνασμα της τάξης του ενός τρισεκατομμυρίου ευρώ και από την άλλη έχουμε 20 εκ. ανέργους». «Αυτοί οι δυο κόσμοι, τα κεφάλαια που δεν επενδύονται πουθενά και ο κόσμος που ψάχνει δουλειά και δεν βρίσκει δεν μπορεί να συναντηθούν» συνέχισε το σκεπτικό του ο δημοσιογράφος.

Κάνοντας αναφορά για την κοινωνική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στην μαζική εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων μιλώντας για ανθρώπους που ψάχνουν την τροφή τους στους κάδους απορριμμάτων, και στο ξεπούλημα «μπιτ παρά» όπως είπε χαρακτηριστικά της κρατικής περιουσίας.
< Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...