7 Οκτ 2013

Πρώτος βαθμός για τον ΠΕΡΣΕΑ


Πρωτος βαθμος για την ομαδα πριν απο μερικες ωρες...0-0 τελικο σκορ το οποιο σαν σκορ ειναι υπερβολικα σπανιο και οι φορες που εχει σημειωθει σε δικα μας παιχνιδια απο τοτε που..μετακομισαμε στην βαρη ειναι 3(?) το πολυ..

στα του παιχνιδιου τωρα..ενα πολυ καλο πρωτο ημιχρονο με 2,3 χαμενες ευκαιριες και ενα γκολ που ακυρωθηκε και αμφισβητηθηκε εντονα..σχετικα καλη κυκλοφορια της μπαλας και αμυντικα κανενας κινδυνος εκτος απο ενα τετ α τετ που απεκρουσε ο κιπερ μας...δλδ σε 40 λεπτα μια φαση μονο δεχτηκαμε και δεν απειληθηκαμε ξανα..

στο δευτερο ο ρυθμος επεσε κατι φυσιολογικο δηλαδη...και μαζι του η αποδοση μας...1,2 μικροφασεις φτιαξαμε με σχετικα μεγαλο χρονικο διαστημα η μια απο την αλλη και χασαμε τελειως την κατοχη και συνεπως τον ελεγχο του αγωνα.στα τελευταια 5 λεπτα σε τετ α τετ των αντιπαλων ο τερματοφυλακας μας εκανε καθαρο πεναλτυ,ειδε την κοκκινη καρτα και μειναμε με 10...την θεση του κατω απο τα δοκαρια πηρε ο αδελιανακης..το πεναλτυ εκτελεστηκε αρκετα αστοχα καθως πηγε αουτ και ετσι εμεινε το 0-0.

δικαιο το αποτελεσμα καθως θα μπορουσαμε να χουμε νικησει αλλα...και να χασει ετσι οπως εξελιχθηκε το σεναριο του αγωνα. συνεχιζουμε.στοχος να μαστε ανταγωνιστικοι σε καθε ματς αλλα και να το χαιρομαστε οσο αυτο ειναι εφικτο..

επομενο παιχνιδι τεταρτη 9.10 και ωρα 9 με τους
South Coast Capitals


Πηγή : ΠΕΡΣΕΑς ΣΕΡΙΦΟΥ

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...