5 Μαρ 2017

Εχασε τον αγώνα στις λεπτομέρειες ο Α.Ο.Σερίφου.

ΑΟ Σερίφου
Γράφει ο Σπύρος Μάκαρης 
Ο Παμμηλιακός συνέχισε το αήττητο σερί του και απέναντι στον ΑΟ Σερίφου επικρατώντας με 1-3 σε αγώνα που έγινε χθες στο γήπεδο της Μήλου που επιλέχθηκε ως έδρα από τον ΑΟ Σερίφου.
Η ομάδα του Νίκου Μάλλη αιφνιδιάστηκε από το δυνατό μπάσιμο στο παιχνίδι από τους Σεριφιώτες που προηγήθηκαν και χρειάστηκε το 2ο ημίχρονο για να πραγματοποιήσει την ανατροπή και να φτάσει στην 6ηνίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Βέβαια η ιδιαιτερότητα του αγώνα έχει να κάνει με την ταλαιπωρία του ΑΟ Σερίφου, ο οποίος πληρώνει ακριβά το γηπεδικό πρόβλημα και αναγκάζεται πλέον να παίζει ως γηπεδούχος στην έδρα των αντιπάλων του.
Ο αγώνας
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο ΑΟ Σερίφου έδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία φέτος, όπου παρά τα προβλήματα κατέχει την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του κ. Παλαιού κατάφερε να κοιτάξει κατάματα τον πολύ φορμαρισμένο Παμμηλιακό και έχασε τον αγώνα στις λεπτομέρειες.
 Παμμηλιακός 
Οι νικητές από την πλευρά τους, απέδειξαν ότι είναι ομάδα για περισσότερα πράγματα με το -5 στο ξεκίνημα της χρονιάς να τους στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσουν ακόμη και την πρώτη θέση του ομίλου.
Στο 10’ Ο Ρεβίνθης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, από εκεί και πέρα ο ΑΟ Σερίφου επικράτησε, αλλά δε κατάφερε να σημειώσει ένα 2ο τέρμα, καθώς είχε ευκαιρίες με τους Βαλσαμάκη, Ρεβίνθη και Μποφίλιος.
Ο Παμμηλιακός αντέδρασε μετά το 40’ και είχε δύο τετ α τετ ο Σίδερης, όμως ο Γούναρης ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το 1-0.
Στην επανάληψη ο Παμμηλιακός μπήκε δυνατά και στο 60΄ ο Καμακάρης που είχε περάσει ως αλλαγή, μετά από στημένη φάση με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο 68΄ο Κυρίτσης, μετά από κόρνερ, με κεφαλιά  πραγματοποίησε την ανατροπή, κάνοντας το 1-2 και στο 72’ ο Σίδερης, μετά από κόρνερ και αδράνεια της άμυνας του ΑΟ Σερίφου να διώξει τη μπάλα έκανε το τελικό 1-3.
Προς το τέλος του αγώνα ο ΑΟ Σερίφου προσπάθησε να μειώσει το σκορ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει άλλο τέρμα.
Ευχαριστούμε
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, οι άνθρωποι του ΑΟ Σερίφου, σε επικοινωνία που είχαμε ευχαρίστησαν με την ακόλουθη ανακοίνωση  τον Παμμηλιακό και τον κ. Βαμβακάρη για τη φιλοξενία και συνεχάρησαν τη διαιτητική τριάδα: « Η Διοίκηση του ΑΟ Σερίφου θέλει να συγχαρεί το τρίο των διαιτητών της αναμέτρησης του ΑΟ Σερίφου με τον Παμμηλιακό, όπως επίσης και τη διοίκηση του Παμμηλιακού για την τρομερή και άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας. Προσωπικά ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Βαμβακάρη».
Διαιτητές: Ρούσσος Ε., Κουλακιώτης, Μαθιουδάκης Γ.
Συνθέσεις
ΑΟ Σερίφου (Παλαιός): Γούναρης, Μπούρης, Παγιολάρι (67’ Αδελιανάκης), Ρεβίνθης Ν., Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Α., Βαλσαμάκης Κ., Παπαδόπουλος, Βαλσαμάκης Κων., Ρεβίνθης Κ., Μποφίλιος.
Αναπληρωματικοί: Γαβριήλ, Ψαθάς.
Παμμηλιακός ( Μάλης): Πόπι, Ζούλιας, Ντόριζας, Σίδερης Σ., Κυρίτσης, Σοσόλι, Μαυρογιάννης Α. (70’ Δερδελάκος), Τσιριγωτάκης (82’ Κουρελής), Ατανάσοφ (46’ Καμακάρης), Σίδερης Α., Μπεκογιάννη.
Αναπληρωμνατικοί: Κρομύδας, Μαυρογιάννης Ε., Νάκας, , Λιβάνιος.
Η βαθμολογία
2017-03-05_1.jpg
Πηγή : http://www.sportcyclades.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...