14 Μαρ 2017

Η καρδιά του Νοσηλευτή φέτος χτυπάει στη Νάξο

Η καρδιά του Νοσηλευτή «χτυπά» στο πανέμορφο νησί της Νάξου αφού εδώ -όπως είχε αποκαλύψει το naxostimes.gr- θα πραγματοποιηθεί το 44ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδας. 

Ο ΕΣΝΕ επέλεξε να διεξάγει φέτος το συνέδριο του στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, την πανέμορφη και εύκολα προσβάσιμη Νάξο, από 10 έως 13 Μαΐου 2017.
Το συνέδριο δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί πουθενά αλλού παρά μόνο στον ιστορικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου πρώην Σχολής Ουρσουλινών, ένα πρόσφατα αναπαλαιωμένο τριώροφο νεοκλασικό κτίριο που αποπνέει μια αύρα επιστήμης και ακαδημαϊσμού, μια αύρα που αρμόζει στην ιστορία του, ως ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της εποχής του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Το Συνέδριο θα συμβάλλει σημαντικά στην απόκτηση τεκμηριωμένης νέας γνώσης και στη διεύρυνση του επιστημονικού ορίζοντα των νοσηλευτών για την βελτίωση της φροντίδας υγείας, που αποτελεί και τον ύψιστο στόχο τους.
Τα θέματα του επιστημονικού προγράμματος θα καλύπτουν όλο το φάσμα της Νοσηλευτικής Επιστήμης και οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις σε
θέματα υγείας. (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ: ΕΔΩ)
Ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, το Γενικό Νοσοκομείο Νάξου και όλη η τοπική κοινωνία είναι έτοιμοι να καλωσορίσουν τους νοσηλευτές στο νησί τους, προσφέροντας τους απλόχερα φιλοξενία, υπηρεσίες και εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.
Η Νάξος με τη μακραίωνη ιστορική, πολιτισμική και λαογραφική παράδοση, το απαράμιλλο φυσικό τοπίο, τις αμμουδερές παραλίες, τα γραφικά ορεινά χωριά, τις εκκλησίες και τα μοναστήρια σπάνιας ιστορικής αξίας, τα μοναδικά αρχαιοελληνικά μνημεία και τα μοναδικά προϊόντα της εύφορης γης της, θα δώσει την ευκαιρία στους συνέδρους να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό συνέδριο, συνδυάζοντας «το τερπνόν μετά του ωφελίμου».
Το Συνέδριο θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την οικονομία του νησιού, εφόσον πρώτη φορά διεξάγεται στη Νάξο ένα τόσο μεγάλο επιστημονικό συνέδριο και μάλιστα στην αρχή της σαιζόν.
Την οργανωτική υποστήριξη του συνεδρίου έχει η εταιρεία ZITA CONGRESS
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο: ΕΔΩ
Πηγή : http://www.naxostimes.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...