12 Μαρ 2017

Ταξιδεύοντας με Leonard Cohen σε στιλ ελληνικό video

Το «You Want It Darker» ήταν το κύκνειο άσμα του μεγάλου Leonard Cohen, καθώς λίγο καιρό αργότερα αποφάσισε να συνεχίσει το ταξίδι του… σε άλλους τόπους. Φρόντισε, βέβαια να μας αφήσει με τρόπο εξαιρετικό, καθώς ο δίσκος ήταν αναμφίβολα εξαιρετικός.
Ένα από τα κομμάτια που προκάλεσαν αίσθηση ήταν και το «Traveling Light» με ιδιαίτερα ελληνική «αύρα», αλλά και ελληνική συμμετοχή, καθώς τα γυναικεία φωνητικά έχει αναλάβει η Αθηνά Ανδρεάδη.
Το τραγούδι, πλέον, έχει αποκτήσει και το δικό του βιντεοκλίπ, το οποίο αποτελεί από μόνο του ιστορικό υλικό, καθώς περιλαμβάνει ένα κολάζ από στιγμές του αγαπημένου καλλιτέχνη, οι οποίες δεν είχαν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας.
Μοιραία, βέβαια, σε πιάνει «ανατριχίλα» με την έναρξη του βίντεο όπου ένας επιβλητικός Leonard Cohen παραδέχεται το… εύθραυστο της δικής του φύσης, παρότι αισθάνεται δυνατός.
«Νιώθω πιο δυνατός, αλλά στην πραγματικότητα είμαι πολύ πιο αδύναμος. Αυτή είναι η αλήθεια. Ξυπνάω στο κρεβάτι μου και αισθάνομαι ξέρεις, όπως αισθανόμουν. Και μετά κατεβάζω τα πόδια μου από το κρεβάτι και προσπαθώ να σηκωθώ»...
Πηγή : http://www.efsyn.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...