1 Αυγ 2017

Η DHL Express Ελλάς στηρίζει το Serifos Sunset Race 2017 ως «Χορηγός» της διοργάνωσης .

Η DHL Express Ελλάς στηρίζει το Serifos Sunset Race 2017 ως «Χορηγός» της διοργάνωσης . 

Ο ηγέτης των διεθνών ταχυμεταφορών ταυτίζεται πλήρως με τον σκοπό της διοργάνωσης που δεν είναι άλλος από την στήριξη τις προσπάθειες για την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση την υγεία τον πολιτισμό και τον αθλητισμό για όλους τους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδος και ειδικά της άγονης γραμμής. 

Προφίλ DHL Express Ελλάς 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από 1978, συνδυάζοντας την παγκόσμια δύναμη και το διεθνές δίκτυο της DHL που ενώνει 220 χώρες και περιοχές, με την εξαιρετική τεχνογνωσία που διαθέτει για την τοπική αγορά. Υπήρξε η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της στην Ελλάδα και παραμένει στην κορυφή, εστιάζοντας στην εξυπηρέτηση των πελατών της και επενδύοντας συνεχώς στην εκπαίδευση του προσωπικού της. Η εταιρεία έχει αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία στην παροχή υπηρεσιών για εξειδικευμένες ανάγκες ταχυμεταφοράς προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις συγκεκριμένων επιχειρηματικών κλάδων, όπως για παράδειγμα οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας & τηλεπικοινωνιών, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι ναυτιλιακές εταιρείες και οι επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης κ.α. 

Η DHL Express Ελλάδας μετρά πολλές διακρίσεις με σημαντικότερες γι αυτή τη χρονιά το βραβείο του καλύτερου κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών Ελλάδας, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών. Ταυτόχρονα ο κόσμος της την ανέδειξε ως Best Workplace, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στη χώρα. Το 2018 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την DHL Express τους ανθρώπους και συνεργάτες της, αφού θα γιορτάσει 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα!

Πηγή : http://www.serifosrace.com

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...